Beste verwarmde jas? Een top 3 met warme ervaringen!

Door Wilco

0 reacties

Lees
tijd:
Nog

min.

Durf jij het aan om de uitdaging aan te gaan? Vind je het heerlijk om outdoor tochten door weer en wind te maken? Merk je alleen op dat je het soms wel behoorlijk koud hebt tijdens het maken van dergelijke outdoor tochten? Of heb je het bijvoorbeeld tijdens het vissen vaak koud? Dan is de aanschaf van de beste verwarmde jas een goed idee. 

Wat een verwarmde jas precies is? Dit is een jas die over een elektrische verwarming beschikt, waardoor jouw lichaam heerlijk warm gehouden kan worden. Bijkomend voordeel is dat je uit meerdere soorten jassen kunt kiezen; zo kun je ook voor een verwarmde bodywarmer kiezen. 

Al met al een biedt een verwarmde jas veel voordelen. Wil jij in het outdoor leven van deze voordelen genieten? Dan doe je er verstandig aan om de beste verwarmde jas aan te schaffen. Met díe zoektocht helpen wij je graag een handje!

Top 3 beste verwarmde jassen

Spreekt het principe van een verwarmde jas jou aan? En ben je daarom op zoek naar de beste verwarmde jas? Dan ben je in dit artikel aan het juiste adres. Wij zijn namelijk voor jou al de zoektocht gestart naar de beste verwarmde jassen van dit moment. Hieronder laten wij je graag kennis maken met de jassen die wij als beste beoordeeld hebben!

1. KIMO DIRECT (m/v)

Ben je als man of als vrouw zijnde op zoek naar een goede verwarmde jas? Dan kun je het beste kiezen voor deze jas van het merk Kimo Direct. Deze jas is voor zowel mannen als voor vrouwen geschikt en heeft een ideale pasvorm. 

5 verwarmingselementen

Daarbij geniet je ook van een heerlijke verwarming. Deze verwarming komt tot stand dankzij 5 ingebouwde verwarmingselementen. Deze elementen bevinden zich aan de voor- en achterkant van de jas, waardoor je van een aangename warmte geniet.  

8 uur en 3 temperatuurstanden

Ook kun je kiezen uit 3 temperatuurstanden, gaat de verwarming van de jas tot 8 uur mee en kun je de jas nadien opladen met de bijbehorende powerbank. Al met al een heerlijke jas, inclusief een fraai design.

Voordelen:

 • Fraai design
 • In meerdere maten verkrijgbaar
 • 3 temperatuurstanden
 • Op één batterijlading werkt de jas maar liefst 8 uur
 • Te gebruiken als sportjas, als winterjas en als casual jas 
verwarmde jas kopen

2. GLØDE Verwarmde Winterjas (heren (en dames))

Geef jij als man zijnde de voorkeur aan een lange jas? En wil je met deze jas graag altijd van een aangename temperatuur genieten? dan is de aanschaf van deze verwarmde jas van het merk GLØDE aan te raden.  Overigens is er ook een vrouwenmodel van verkrijgbaar (zie link hieronder).

Langere jas

Zoals je aan de foto al kunt zien, is deze jas behoorlijk lang. Hierdoor geniet je niet alleen van een warme rug en warme buik, maar ook nog een warm achterwerk. Tevens heeft deze heerlijke zakken, waar je jouw handen comfortabel in kunt laten rusten. 

Afzonderlijk bedienbare verwarmingszones

Dat is uiteraard niet het belangrijkste voordeel van deze jas. Nee, het belangrijkste voordeel van deze jas zijn de verwarmingselementen. De jas heeft 4 verwarmde zones; twee op de buik, een in de nek en een op de rug. Deze verschillende zones kun je tegelijkertijd aanzetten, maar je kunt ze ook afzonderlijk van elkaar bedienen. Echt ideaal!  

Bij aanschaf van deze beste verwarmde jas krijg je een powerbank van 10.000 mAH meegeleverd. Met deze powerbank kun je de jas snel opladen!

Voordelen:

 • Vier warmtezones die je afzonderlijk van elkaar kunt bedienen
 • Verkrijgbaar in drie maten
 • lange jas (fraai design en prima pasvorm)
 • Inclusief aangename zakken
 • Inclusief powerbank 
beste verwarmde jas heren

3. GLØDE Verwarmde Bodywarmer (dames (en heren))

Gaat jouw voorkeur uit naar een verwarmde bodywarmer? Dan kun je niet om deze bodywarmer van het merk GLØDE heen. Voor vrouwen is dit gewoonweg de beste verwarmde bodywarmer die op dit moment op de markt verkrijgbaar is. Overigens is er ook een versie speciaal voor heren (zie link hieronder)!

4 verwarmingszones

De bodywarmer ziet er tof uit, heeft een aangename pasvorm en heeft vier verschillende verwarmingszones. De verwarmingszones bevinden zich in de zakken aan de voorkant van de bodywarmer, op de rug en in de nek. Je kunt deze vier verwarmingszones tegelijkertijd aanzetten, maar je kunt ze ook afzonderlijk van elkaar bedienen. 

Inclusief powerbank

Met dank aan de meegeleverde powerbank laad je de bodywarmer ook weer gemakkelijk op. Al met al een bodywarmer waar je echt veel plezier aan gaat beleven. De bodywarmer is niet alleen lekker warm, maar ziet er ook nog eens super tof uit.

Voordelen:

 • Fraai design
 • Geschikt voor dames (in 6 maten verkrijgbaar)
 • Vier verwarmingszones
 • Inclusief zakken aan de voorkant
 • Inclusief powerbank 
beste verwarmde bodywarmer

Aandachtspunten bij een verwarmde jas of bodywarmer kopen

Ben je van plan om de beste verwarmde jas te kopen? Voordat je de knoop definitief door gaat hakken, is het zaak om op verschillende aspecten te letten: 

 • Verwarmingszones: hoeveel verwarmingszones heeft de jas? Hoe zijn deze verwarmingszones te bedienen? En waar bevinden de verwarmingszones zich?
 • Design: wat is de kleur van de jas? Hoelang is de jas? En over welke designkenmerken beschikt de jas zoal?
 • Materiaal: van welk materiaal is de jas vervaardigd?
 • Powerbank: krijg je een powerbank standaard meegeleverd? En wat is de kracht van deze powerbank?
 • Prijs-kwaliteitsverhouding: hoeveel moet je voor de beste verwarmde jas betalen? En wat is de kwaliteit van de jas?

Let op onder meer deze facetten en maak vervolgens voor jezelf de juiste keuze. Van de aanschaf van een verwarmde jas ga je zeker geen spijt krijgen!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien vind je dit ook interessant:

Bespaar Tijd, Geld & Frustratie met Gratis Tips Over Campers

>