Beste handschoenen? Een warme top 3 met ervaringen!

Door Wilco

0 reacties

Lees
tijd:
Nog

min.

Als je voeten en handen warm zijn, is je hele lichaam warm. Die uitspraak zie je wel eens voorbijkomen en berust volledig op de waarheid. Met name als je naar koude gebieden toetrekt, is het daarom aan te raden om goede handschoenen aan te schaffen. 

Maar, wat zijn nou de beste handschoenen? Kun je het beste voor super warme handschoenen gaan? Of kun je het beste voor de zogeheten beste wanten gaan? De keuze is volledig aan jou. Met dit artikel willen wij je informeren over de beste handschoenen van dit moment. 

Om de beste handschoenen aan te kunnen wijzen, hebben wij het uitgebreide aanbod aan een keuring onderworpen. Op basis van deze keuring hebben wij vervolgens een top 3 samen weten te stellen. Over deze drie beste soorten handschoenen vind je hieronder meer informatie.  

Top 3 beste handschoenen

Wat zijn de beste handschoenen? Als je bijvoorbeeld op wintersport gaat, is dit een vraag die je jezelf mogelijk stelt. Ook als je in eigen land blijft, komen goede handschoenen absoluut van pas. In ons land hebben we immers vaker en vaker met lage temperaturen te maken. Hele lage temperaturen zelfs. Als je voor één van onderstaande handschoenen kiest, doe je wat ons betreft een prima aankoop. 

1. Barts Basic Skigloves (dames en heren)

Ben je op zoek naar de beste waterdichte handschoenen? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. De Barts Basic Skigloves zijn namelijk volledig waterafstotend, waardoor jouw handen droog én warm blijven. Zoals de benaming van deze handschoenen al doet vermoeden, zijn ze speciaal voor de wintersport ontwikkeld. In onze ogen verdienen deze handschoenen dan ook het predicaat ‘beste handschoenen voor in de winter’. 

Meerdere soorten in deze serie

Als deze handschoenen je aanspreken, is het zaak om een goede vergelijking te maken. Binnen deze serie vind je namelijk meerdere soorten terug. Zo heb je de keus uit meerdere kleuren, meerdere maten en uit verschillende modellen. Er bestaan speciale modellen voor heren en voor dames, maar je kunt ook voor uniseks varianten gaan.  

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Dankzij hoogwaardig materiaal en een geweldige afwerking hebben deze handschoenen een lange levensduur. Je geniet hierbij bovendien van heerlijk warme handen. Wat wens je nog meer tijdens de wintersport?

Voordelen:

 • Volledig waterafstotend en daarmee ook waterdicht
 • In meerdere kleuren/maten/modellen verkrijgbaar
 • Van de beste materialen vervaardigd
 • Gunstig geprijsd
beste skihandschoenen

2. R2B handschoenen touchscreen (dames en heren)

Fiets jij dagelijks naar jouw werk, school of stage toe? Ben je daarom op zoek naar de beste winterhandschoenen voor op de fiets? Dan kun je wat ons betreft het beste kiezen voor deze handschoenen van het merk R2B. Deze handschoenen zitten heerlijk, zijn lekker warm en hebben een leuk patroontje. 

Touchscreen vingertoppen

Bijkomend voordeel: deze handschoenen hebben touchscreen vingertoppen. Nadat je van jouw fiets afgestapt bent, kun je – met de handschoenen aan – jouw smartphone bedienen. Handig als je even snel dat berichtje wilt beantwoorden. Over de warmte, de kwaliteit en de pasvorm zijn wij erg te spreken. Doordat deze handschoenen zijn gebreid, geniet je van een flexibele pasvorm. Erg prettig!

Voordelen:

 • In drie leuke designs verkrijgbaar
 • Ideaal voor op de fiets
 • Voor zowel dames als voor heren geschikt
 • Heerlijk warme handen
 • Zeer aangename pasvorm 
beste handschoenen winter

3. Barts Nylon wanten (kinderen)

Ben je voor jouw kind(eren) op zoek naar geschikte handschoenen? Dan is ons advies om jouw pijlen op wanten te richten. Wanten zitten bij kinderen nu eenmaal een stuk lekkerder én zien er ook nog eens leuk uit. Dat is ook zeker het geval bij de Barts Nylon wanten. In onze ogen zijn dit de beste wanten van dit moment. 

Uitstekende pasvorm en waterafstotend

Waarom? Nou, onder meer de pasvorm, de kleurstelling, de kwaliteit en het gebruikte materiaal zijn stuk voor stuk in orde. De wanten zitten erg aangenaam bij jou kind(eren), terwijl de wanten ook nog van waterafstotend materiaal zijn. Jouw kind krijgt dus nooit meer last van koude en/of natte handen. 

Voor jongens en meisjes

Deze wanten zijn overigens voor zowel jongens als voor meisjes geschikt. Barts heeft namelijk voor meerdere kleurstellingen gekozen. Ook zijn deze wanten voor alle leeftijden geschikt; je kunt immers uit meerdere maten kiezen. Als je de beste wanten voor jouw kind aan wilt schaffen, hoef je in ieder geval niet meer verder te kijken!

Voordelen:

 • Speciaal voor kinderen ontworpen
 • Heerlijke pasvorm
 • In meerdere kleuren & maten verkrijgbaar
 • Van waterafstotend materiaal vervaardigd
beste wanten

Aandachtspunten bij handschoenen kopen

Wil jij graag de beschikking over de beste handschoenen krijgen? Dan doe je er verstandig aan om jouw wensen voor dit kledingstuk op een rijtje te zetten. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar de beste wanten? Naar de beste verwarmde handschoenen? Of naar de beste skihandschoenen? Het aanbod van handschoenen is ongekend divers, dus zet éérst op jouw wensen op een rijtje. 

Nadat je dat gedaan hebt, kun je een goede vergelijking gaan maken. Daarbij is het aan te raden om goed naar de prijs-kwaliteitsverhouding te kijken. Op dat vlak hebben wij twee afsluitende tips voor je:

Ga altijd voor handschoenen van een goed merk. De betere merken zijn in staat om de gewenste kwaliteit te leveren.

Durf te investeren. Als je de beste handschoenen wilt hebben, staat daar een bepaald bedrag tegenover. Als je in goede handschoenen durft te investeren, geniet je in ieder geval van de gewenste kwaliteit & levensduur!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien vind je dit ook interessant:

Bespaar Tijd, Geld & Frustratie met Gratis Tips Over Campers

>