Beste donsjas? Een warme en mooie top 3!

Door Wilco

0 reacties

Lees
tijd:
Nog

min.

Wil je een nieuwe jas aanschaffen? Dan sta je tegenwoordig voor een leuke uitdaging. Zeker als je de jas veelvuldig tijdens outdoor activiteiten wilt dragen, heb je de keus uit meerdere soorten jassen. Zo kun je kiezen voor een regenjas, voor een sportieve jas, voor een softshell jas en voor een donsjas. 

In dít artikel richten wij onze pijlen op de donsjassen. Of beter gezegd; we richten onze pijlen op de beste donsjas van dit moment. In het aanbod van donsjassen vind je nogal veel varianten terug, dus welke variant is nou het beste voor jou? Aan de hand van de informatie uit dit artikel kun je díe vraag voor jezelf gaan beantwoorden. 

Bovendien vind je in dit artikel nog praktische informatie over de beste donsjas. Zo kijken we ook nog naar de beste donsjas voor heren én bespreken we hoe je de beste donsjas voor jezelf uit kunt kiezen. Neem het artikel op je gemakje door en laat je verrassen!

Top 3 beste donsjassen

Is het aan te raden om een donsjas aan te schaffen? Als je het lekker warm wilt hebben, is het zéker aan te raden om een donsjas aan te schaffen. Door het gebruik van dons is de jas heerlijk dik en levert de jas de gewenste warmte. Ook als je voor outdoor activiteiten naar bijvoorbeeld Lapland gaat! Mocht je de beste donsjas aan willen schaffen, doe je er verstandig aan om voor één van onderstaande varianten te kiezen!

1. OPTIMUM Donsjas (dames en heren)

Na een uitgebreide zoektocht kunnen wij het volgende concluderen: met een OPTIMUM donsjas doe je een verstandige aankoop. Dit merk levert kwaliteit, biedt veel soorten donsjassen aan en hanteert ook nog prima prijskaartjes. 

Uitstekende kwaliteit

Iets wat wij super vinden, is dat dit merk voor beide geslachten donsjassen aanbiedt. Voor zowel heren als voor dames vind je in het aanbod van OPTIMUM meerdere soorten donsjassen terug. Al deze jassen zijn van de gewenste kwaliteit, zijn gevuld met speciaal dons en hebben een fraaie uitstraling. 

Verschillende kleuren

Je kunt in het aanbod bovendien uit verschillende kleuren kiezen. Zo kun je voor een donkerblauwe donsjas kiezen, maar ook voor een zwarte donsjas of een rode variant. Eigenlijk kun je in deze reeks altijd wel de perfecte donsjas vinden!

Voordelen:

 • In veel kleuren verkrijgbaar
 • Gevuld met speciaal eenden dons
 • Relatief gunstig geprijsd
 • Voor heren en dames
 • Prima kwaliteit
beste donsjas review

2. Regatta Wandeljas Dons (heren)

Ben je op zoek naar de beste donsjas voor heren? Dan is het aanbod van Regatta zeer interessant te noemen. Dit merk biedt meerdere wandeljassen aan die met dons gevuld zijn. Zoals bij elke donsjas bieden ook deze jassen de gewenste warmte.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Een belangrijk voordeel is dat Regatta voor echt een gave uitstraling zorgt. De jassen hebben stuk voor stuk een toffe kleurstelling, maar ook een tof design. Bovendien hoef je voor deze donsjassen absoluut niet veel geld te betalen. In verhouding tot de hierboven beschreven donsjassen zijn de Regatta donsjassen zelfs goedkoop te noemen!

Winddicht en waterdicht

Qua kwaliteit en pasvorm hebben we ook niks op te merken. Regatta heeft er bovendien voor gezorgd dat de jassen volledig winddicht zijn én volledig waterdicht. Ongeacht wat voor outdoor activiteit je gaat doen, geniet je een geweldige jas!

Voordelen:

 • Speciaal voor heren
 • Prima kwaliteit
 • Zeer gunstig geprijsd
 • In meerdere kleuren verkrijgbaar
 • Toffe uitstraling 
beste donsjas heren

3. Alvivo Donsjas Nuuk (heren)

Tot slot willen wij je ook nog wijzen op de Alvivi Donsjas Nuuk. Deze serie van het merk Alvivo is van een hoge kwaliteit; dat zie je ook terug aan de prijskaartjes. Voor deze donsjassen betaal je relatief veel geld, maar je krijgt wel een hele hoop waar voor je geld.

Uitstekende pasvorm

Zo zijn deze jassen met louter het beste dons gevuld. De jassen zitten hierdoor heerlijk, maar beschermen je ook optimaal tegen de wind en de regen. Mocht je één van deze jassen aantrekken, wil je waarschijnlijk nooit meer iets anders. De jassen zitten direct als gegoten en houden je heerlijk warm.

Stijlvol zwart

Wel moet je rekening houden met de kleuren in het aanbod. Of beter gezegd; het gebrek aan kleuren. Alle donsjassen die door Alvivo aangeboden worden, zijn in het zwart uitgevoerd. Mocht dat jouw voorkeur genieten, is het aanbod van Alvivo al helemáál interessant voor jou!

Voordelen:

 • Top kwaliteit
 • Met het beste dons gevuld
 • Ideale pasvorm
 • Slijtvast 
donsjas kopen

Aandachtspunten bij een donsjas kopen

Is het jouw grote wens om een goede donsjas aan te schaffen? Let dan sowieso goed op het soort dons waarmee de jas gevuld is. Het geniet absoluut de voorkeur dat dit dons op een duurzame manier verkregen is. Ook is het wenselijk dat de jas een aangename pasvorm heeft, dat de jas een fraaie kleurstelling heeft en dat de jas voor jou te betalen is.

Voordat je op zoek naar de beste donsjas gaat, is het aan te raden om jouw wensen op een rijtje te zetten. Aan de hand van jouw wensen kun je vervolgens de zoektocht starten. Van de aanschaf van een goede donsjas ga je sowieso geen spijt krijgen!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien vind je dit ook interessant:

Bespaar Tijd, Geld & Frustratie met Gratis Tips Over Campers

>