Beste thermosfles? Een top 3 met veel ervaringen!

Door Wilco

0 reacties

Lees
tijd:
Nog

min.

Ben je vaak langdurig op pad? Maak je bijvoorbeeld graag lange wandel- of fietstochten? En overnacht je wellicht ook nog graag in de buitenlucht? Hoe ideaal zou het op dergelijke momenten zijn dat je de beschikking over koud water of warm drinken kunt hebben? Met dank aan een goede thermoskan of een goede thermosfles is dat mogelijk. 

Een terechte vraag hierbij is wel wat de beste thermosfles is? Het antwoord op die vraag ga je in dit artikel vinden. Wij zijn namelijk – speciaal voor jou – op zoek gegaan naar de beste thermoskan en de beste thermosfles van dit moment. Daarbij hebben wij onze pijlen ook gericht op bijvoorbeeld de beste thermoskan met een inhoud van 1,5 liter. 

Wil je weten wat de beste thermosfles voor outdoor activiteiten is? Neem dit artikel op je gemakje door, check onze top 3 en schaf de gewenste thermosfles direct aan. Wij zijn in ieder geval overtuigd van de vele voordelen van een thermosfles! 

Top 3 beste thermosfles

Zou jij graag altijd over warm- of koud drinken kunnen beschikken? Dan is de aanschaf van een thermosfles of een thermoskan eigenlijk ‘noodzakelijk’. Een thermosfles weet namelijk de inhoud (het drinken dus) perfect op temperatuur te houden. Zeker als je langdurig buiten bent, geniet je hierdoor van de nodige voordelen. Maar, voor welke variant kun je nou het beste gaan? Wij raden je in ieder geval de onderstaande drie thermosflessen aan!

1. Thermos Everyday (1,0 L & 0,35 L)

Wil je simpelweg voor de allerbeste thermosfles van dit moment gaan? Dan raden wij je de aanschaf van deze fles van het merk Thermos aan. Dit is wat ons betreft de thermosfles met de beste prijs-kwaliteitsverhouding, de beste eigenschappen en de juiste inhoud. 

Dubbelwandige vacuümisolatie

Deze thermosfles heeft een inhoud van 1 liter, maar je kan ook kiezen voor de 0,35 liter variant. Door deze vrij forse inhoud kun je genieten van veel warm drinken óf juist van veel koud drinken. Door de dubbelwandige vacuümisolatie is deze thermosfles namelijk in staat om zowel koude- als warme temperaturen te behouden. Het is aan jou om te bepalen of je liever bijvoorbeeld van koud water of van warme koffie geniet. 

Schenkdop en drinkbeker

Daarbij is het ook nog een voordeel dat je met deze thermosfles erg makkelijk kunt drinken. Dit is hoofdzakelijk te danken aan de schenkdop inclusief drukknop en aan de roestvrijstallen drinkbeker. Deze componenten zorgen ervoor dat je op meerdere manieren op een makkelijke wijze kunt drinken! 

Iets waar je goed rekening mee moet houden, is het schoonmaken van deze thermosfles. Je kunt deze thermosfles namelijk niet in de vaatwasser doen. Nee, in plaats daarvan moet je deze thermosfles met de hand afwassen. Dit duurt iets langer, maar je geniet hierdoor wel van een langere levensduur.

Voordelen

Tot slot nog de belangrijkste voordelen van deze thermofles op een rijtje: 

 • Inhoud van 1 liter
 • In verschillende kleuren verkrijgbaar
 • Inclusief drinkbeker
 • Inclusief schenkdop met drukknop
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding 
beste thermoskan

2. Thermos Isoleerfles - Thermax (0,5 L & 0,35 L)

Vind jij de hierboven genoemde thermosfles aan de grote kant? Denk je bijvoorbeeld niet de inhoud van 1 liter nodig te hebben? Ook dan ben je in het assortiment van het merk Thermos aan het juiste adres. Ook over deze thermosfles met een inhoud van 500 ml zijn wij namelijk zéér te spreken. 

Zoals je al op de foto kunt zien, heeft deze thermosfles een opvallende kleur. De thermosfles is namelijk in het zilver uitgevoerd, terwijl de hierboven genoemde variant in het zwart uitgevoerd was. Indien jouw voorkeur naar zilver uitgaat, is deze variant dus ook een stuk interessanter te noemen. Bij deze thermosfles geniet je sowieso van een kleinere inhoud; 500 ml is wat ons betreft ideaal te noemen voor outdoor activiteiten. 

Testwinnaar ANWB

Verder is deze thermosfles in staat om koude- en warme dranken langdurig op temperatuur te houden. Dit is te danken aan het feit dat de binnen- en buitenkant van deze thermosfles van RVS vervaardigd zijn. Dit materiaal is niet alleen fraai, maar heeft ook een perfect isolerende werking. Zodra je uit deze thermosfles wilt drinken, geniet je ook direct van de praktische drukknop. Al met al een prima thermosfles voor de avonturier en niet voor niets een testwinnaar in het blad Kampioen van de ANWB.

Voordelen:

 • Makkelijk schoon te maken
 • Prima kwaliteit
 • Ideale inhoud van 500 ml
 • Geschikt voor koude- en warme drankjes
 • Inclusief handige dop
goede thermoskan

3. Thermos Isoleerfles deukbestendig (1,2 L)

Deze top 3 van beste thermosflessen sluiten we in stijl af. Dat doen we met één van de grootste thermosflessen die je kunt vinden. Deze geweldige fles van het merk Thermos heeft namelijk een inhoud van 1,2 liter. Dit betekent dat je bijvoorbeeld heel veel water, heel veel koffie of heel veel thee met je mee kunt nemen. 

Beste thermosfles voor outdoor?!

Dankzij de handige vormgeving én het juiste materiaalgebruik blijven zowel koude- als warme drankjes super langdurig warm. Bovendien heeft het merk Thermos bij deze thermosfles voor een unieke vacuüm isolatie technologie gezorgd, waardoor de inhoud tot 3 keer langer warm blijft. Ideaal! 

Verder heeft deze thermosfles een handige dop, is de fles relatief gunstig geprijsd en is deze thermosfles vrij licht. Dat laatste is te danken aan de keus voor lichtgewicht roestvrijstaal. In onze ogen heeft het merk Thermos sowieso alleen maar de juiste keuzes gemaakt bij deze thermosfles en wellicht is dit de beste thermosfles voor outdoor door zijn robuustheid! 

Voordelen:

 • Inhoud van 1,2 liter
 • Sublieme werking
 • Geschikt voor koude- en warme drankjes
 • Inclusief lekvrije draaidop
 • Deukbestendig 
thermosfles kopen

Aandachtspunten bij thermosfles kopen

Ben je van plan om een thermosfles te kopen? Of wil je mogelijk een thermoskan kopen? Ongeacht of je voor een thermosfles of een thermoskan kiest, is het aan te raden om voor jezelf een goede vergelijking te maken van dit soort dubbelwandige flessen. Let daarbij in ieder geval op de volgende factoren: 

 • Prijs van de thermosfles; hoeveel geld wil/kun je uitgeven?
 • Inhoud van de thermosfles; wil je bijvoorbeeld een fles met een inhoud van 0,5 liter, 1 liter of 1,2 liter?
 • Materiaal van de thermosfles; RVS is een absolute aanrader
 • Kwaliteit van de thermosfles; kies bij voorkeur altijd voor een fles van een gerenommeerd merk
 • Uitstraling van de thermosfles; kijk goed naar de vormgeving en de kleur
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien vind je dit ook interessant:

Bespaar Tijd, Geld & Frustratie met Gratis Tips Over Campers

>