Beste survival kit? Een mooie top 3 met ervaringen!

Door Wilco

0 reacties

Lees
tijd:
Nog

min.

Ben je gek op het outdoor leven? Trek je er graag op uit voor wandelingen? Overnacht je graag midden in de natuur? En ontdek je graag de meest prachtige natuurgebieden in binnen- en buitenland? Om in de natuur te kunnen ‘overleven’, biedt de beste survival kit uitkomst.

Met de beste survival kit heb je eigenlijk alle benodigdheden bij de hand. Ook als je tegen probleem aanloopt, kun je deze – dankzij de survival kit – moeiteloos overwinnen. Wat wens je nog meer? In dit artikel laten wij je graag kennis maken met de beste survival kits van dit moment.

Daarbij benoemen we ook wat de verschillen zijn tussen de survival kits. Door uiteindelijk de verschillende kits met elkaar te vergelijken, ben je in staat om voor jezelf de juiste keuze te maken. Met een goede survival kit maak je het outdoor leven voor jezelf in ieder geval een stuk makkelijker en aangenamer.

Top 3 beste survival kit

Ben je op zoek naar een goede survival kit? Dan is het allereest van belang om jouw wensen op een rijtje te zetten. Zo moet je bepalen hoe en waarvoor je de kit precies wilt gaan gebruiken. Als je dat voor jezelf bepaald hebt, kun je onderstaande varianten met elkaar vergelijken. Deze varianten zijn wat ons betreft namelijk de beste survival kits van dit moment.

1. MDE 18 in 1 Survival Kit

Deze uitgebreide survival kit is wat ons betreft de beste kit van dit moment. Deze kit is niet alleen uitgebreid, maar bevat ook nog eens hoogwaardige artikelen. Onder meer het zakmes en de multitool zijn van een prima kwaliteit, waardoor je hier jarenlang van gaat genieten. 

Uitgebreide kit

Met deze survival kit kun je je in de meest listige situaties prima redden. Zo is de kit niet alleen uitgebreid te noemen, maar kun je de kit ook op een makkelijke manier met je meenemen. De kit bestaat uit maar liefst 18 items, maar weegt slechts 600 gram. Juist door dit gewicht en de beperkte afmetingen is het een fluitje van een cent om deze survival kit mee te nemen. Al met al is dit een survival kit waar je te allen tijde op kunt rekenen.

Voordelen:

 • Bestaat uit maar liefst 18 onderdelen
 • Makkelijk mee te nemen op reis
 • Erg robuust en dus bestand tegen een stootje
 • Perfect voor het outdoor leven
survival kit kopen

2. Magnesium stick Vuurstarter Survival kit

Ook over deze unieke survival kit zijn wij te spreken. Het merk BT heeft een geweldige magnesium firesteel weten te ontwikkelen. Met deze firesteel ben je in staat om overal en altijd een vuurtje te stoken. Je hebt hiervoor géén gas nodig en je kunt ook van deze kit tijdens een regenbui gebruik maken.

Altijd bij de hand

Bovendien is deze kit ideaal om op reis te nemen. Je kunt ‘m overal mee naar toe nemen, je kunt ‘m makkelijk opbergen en je hoeft nooit meer zonder vuur te zitten. Ook als je geen gas bij de hand hebt, heb je binnen de kortste keren een geweldig vuurtje met deze magnesium staaf. Ideaal voor tijdens het survivallen en het outdoor leven!

Voordelen:

 • Onwijs makkelijk in gebruik
 • Een vuurtje stoken zonder gebruik te maken van gas
 • Moeiteloos overal mee naar toe te nemen
 • Produceert direct veel vonken
survival kit vuurstarter

3. Gerber Bear Grylls Basic Survival Kit

Tot slot willen wij je ook nog wijzen op deze beste survival kit van het merk Gerber. Deze kit is uitgebreid, biedt veel waar voor zijn geld en is ook nog eens makkelijk mee te nemen. Zoals je al op de foto kunt zien, krijg je een soort van etui geleverd. In dit etui kun je deze vele onderdelen van deze survival kit met je meenemen.

Handige onderdelen

In deze kit vind je onder meer een koord, een noodfluitje, een naaisetje, een metaaldraad en een bolletje katoen. In totaal telt deze kit 8 verschillende onderdelen; je kunt dan ook echt álle kanten op met deze interessante survival kit.

Voordelen:

 • 8-delige survival kit
 • Makkelijk mee te nemen
 • Weegt slechts 199 gram
 • De kit is van de gewenste (hoge) kwaliteit
survival kit basic

Waar moet je om denken bij een survival kit kopen?

Heb jij interesse om een survival kit te kopen? Ben je bijvoorbeeld van plan om een wandeltocht in binnen- of buitenland te maken? Dan weet je op voorhand zeker dat de beste survival kit prima van pas komt.

Eenvoudig of uitgebreid?

Voor welke survival kit je het beste kunt kiezen, is afhankelijk van jouw eigen voorkeuren. Ga je het liefste voor een kit waarmee je écht alle kanten op kunt? Of wil je vooral een survival kit aanschaffen om bijvoorbeeld een vuurtje mee te kunnen stoken? De mogelijkheden zijn divers; maak daarom een goed vergelijk voor jezelf.

Tot slot nog een handige tip: bespaar niet op de aanschaf van de beste survival kit. Juist door nét iets meer geld te investeren, kun je nog langer en veelzijdiger van de beste survival kit genieten!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien vind je dit ook interessant:

Bespaar Tijd, Geld & Frustratie met Gratis Tips Over Campers

>