Beste thermosbeker? Een top 3 met veel ervaringen!

Door Wilco

0 reacties

Lees
tijd:
Nog

min.

Ben jij regelmatig buiten? Vind je het bijvoorbeeld heerlijk om lange fiets- of wandeltochten te maken? Of geniet je onwijs van een heerlijke vakantie op een camping in binnen- of buitenland? Tijdens dergelijke momenten heb je wellicht behoefte aan een lekker drankje. 

Je kunt hierbij denken aan heerlijk koud water, maar ook een lekker kopje koffie gaat er bij veel Nederlanders prima in. Mocht dit ook voor jou gelden, is het interessant om eens naar een goede thermosbeker te kijken. Een goede thermosbeker is namelijk in staat om de temperatuur van het betreffende drankje lang vast te houden; ongeacht of dit nou warm of koud is! 

In dit artikel willen we je graag kennis laten maken met de beste thermosbeker. Wij hebben een uitgebreide zoektocht achter de rug, waardoor wij de drie beste varianten aan hebben kunnen wijzen. Over de drie beste thermosbekers lees je hieronder meer! 

Top 3 beste thermosbeker

Wil jij graag te allen tijde van lekker koud- en/of lekker warm drinken kunnen genieten? Dan is de aanschaf van een thermosbeker absoluut een aanrader. Dat is ook zeker het geval als je veelvuldig in de buitenlucht te vinden bent of met enige regelmaat naar de camping toe trekt. Indien je voor één van de drie onderstaande varianten kiest, geniet je in ieder geval al snel van de nodige voordelen! 

1. Tefal Travel Mug

Het welbekende merk Tefal is niet alleen producent van bijvoorbeeld pannen, maar ook van geweldige thermosbekers. Dat weet dit merk absoluut te bewijzen met de Tefal Travel Mug Thermobeker. Dit is – om meerdere redenen – volgens ons de beste thermosbeker van dit moment!

Zeer robuust

Laten we allereerst beginnen met het bespreken van het materiaal van deze thermosbeker. Tefal heeft gekozen voor een combinatie van kunststof en RVS. Hierdoor is de thermosbeker zeer robuust, ziet de thermosbeker er gaaf uit en geniet je van een ander belangrijk voordeel. 

4 uur warm

Dit voordeel heeft betrekking op de isolerende werking. Met deze thermosbeker geniet je namelijk minimaal 4 uur lang van warm drinken en minimaal 8 uur lang van koud drinken. Kijk, dat is nog eens heerlijk te noemen!

100% lekvrij

Ook kun je deze thermosbeker makkelijk openen, is de thermosbeker 100% lekvrij, is deze variant relatief gunstig geprijsd en kun je de beker in de vaatwasser schoon laten worden. 

Keuze tussen 200, 360 en 500 ml

Het enige wat je wel nog moet doen, is een keuze te maken tussen de verschillende varianten. Je kunt namelijk kiezen tussen een variant van 200 ml, van 360 ml en van 500 ml. Wij zijn persoonlijk het meest fan van de variant van 360 ml, maar je kunt uiteraard ook voor één van de andere varianten kiezen. Daarbij is het advies om ook goed naar de kleurstelling te kijken. Wij raden de zwarte variant aan, maar je kunt uit nog veel meer kleuren kiezen: verschillende tinten blauw, groen, zilver, roze, rood en paars. Ongeacht voor welke kleur je kiest, maak je volgens ons een verstandige keuze!

goede thermosbeker

2. Kambukka Etna 

Gaat jouw voorkeur uit naar een grotere thermosbeker? Dan is deze variant van het merk Kambukka absoluut aan te raden. Deze variant heeft een inhoud van maar liefst een halve liter, ziet er geweldig uit, is in meerdere kleuren verkrijgbaar en biedt enkele handige functies. 

9 uur warm

Zo is het super handig dat deze thermosbeker 100% lekvrij is. Dankzij een unieke technologie hoef je niet bang te zijn dat de beker gaat lekken in bijvoorbeeld jouw tas. Bovendien is de isolerende werking van deze thermosbeker subliem te noemen; warme dranken blijven tot 9 uur lang warm en koude drankjes blijven tot maar liefst 24 uur lang warm! 

500 ml

Daarbij is het wat ons betreft ook ideaal dat je deze thermosbeker voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Je kunt ‘m prima op de camping gebruiken, tijdens een wandeltocht door de natuur of gewoon in huis. Ook kun je deze thermosbeker prima in de auto of op kantoor gebruiken. Al met al een ideale thermosbeker met een inhoud van maar liefst 500 ml. 

Het enige waar je wel rekening mee moet houden, is de vrij forse afmetingen. Dit is echter logisch, gezien de inhoud van 500 ml. Ondanks dit ‘nadeel’ kunnen wij de aanschaf van deze beste thermosbeker absoluut aanraden! 

thermosbeker kopen

3. Volcan To Go 

Deze lijst met interessante thermosbekers sluiten we in stijl af. Dat doen we met deze thermosbeker van het merk Volcan. Deze thermosbeker heeft enkele handige functies, heeft een uniek design en is relatief voordelig geprijsd. Ook de kwaliteit is dik in orde; je kunt moeiteloos jarenlang van deze thermosbeker genieten. 

355 ml en 4 uur warm

Qua inhoud zijn wij ook onder de indruk: deze thermosbeker heeft een inhoud van 355 ml. Je kunt hierdoor meer dan voldoende water, koffie, thee of welk drankje dan ook met je mee nemen. De warme dranken worden hierbij tot 4 uur lang warm gehouden en de koude drankjes blijven nog véél langer koud! 

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Ook is deze thermosbeker 100% lekvrij, past deze thermosbeker prima in de bekerhouder in de auto en geniet je van een handzaam formaat. Over de kwaliteit en het prijskaartje zijn wij ook vol lof! Al met al is dit dus ook een prima thermosbeker voor eenieder die op zoek naar de beste thermosbeker is!

beste thermosbeker koffie

Aandachtspunten bij thermosbeker kopen

Wil jij de beste thermosbeker kopen? Kies dan voor één van de drie hierboven genoemde varianten. Dat is althans ons advies, aangezien deze bekers als beste uit onze test gekomen zijn. Wil je voor jezelf een goed vergelijk maken? Let dan in ieder geval op de volgende criteria: 

  • Inhoud van de beker
  • Is de beker 100% lekvrij?
  • Uitstraling van de beker; onder meer de kleur is bepalend
  • Materiaal van de beker
  • Afmetingen van de beker
  • De isolerende werking van de thermosbeker
  • Mogelijkheden tot reinigen van de thermosbeker
  • De kwaliteit van de thermosbeker
  • Het prijskaartje van de thermosbeker

Op basis van deze criteria kun je voor jezelf een goed vergelijk maken. Alvast veel plezier met jouw nieuwe beste thermosbeker!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien vind je dit ook interessant:

Bespaar Tijd, Geld & Frustratie met Gratis Tips Over Campers

>