Beste outdoor jas? Een top 3 met ervaringen!

Door Wilco

0 reacties

Lees
tijd:
Nog

min.

Breng jij graag veel tijd in de buitenlucht door? Vind je het leuk om wandeltochten te maken, om tijd op de camping door te brengen of om te vissen? Ongeacht wat je precies in de buitenlucht gaat doen, is het van belang dat je je warm aan weet te kleden. 

Eén van de mogelijkheden die je daarvoor hebt, is om een goede outdoor jas te dragen. Een goede outdoor jas beschermt je lichaam tegen de kou, maar ook tegen de wind en de regen. Eigenlijk zou je niet zonder een goede outdoor jas kunnen, wanneer je een ware liefhebber van het outdoor leven bent.  

Maar, wat is nu de beste outdoor jas die je kunt kopen? Het antwoord op die vraag je in dit artikel geven. Daarbij maken we onderscheid tussen de beste outdoor jas voor dames en de beste outdoor jas voor heren. Zoals je je misschien al voor kunt stellen, stellen beide geslachten namelijk andere wensen aan de outdoor jassen. 

Top 3 beste outdoor jassen

Heb je interesse om een outdoor jas aan te schaffen? Dan sta je ongetwijfeld al snel versteld van het uitgebreide aanbod. Je hebt niet alleen de keus uit heel veel soorten jassen, maar ook uit heel veel soorten merken. Mede daarom bespreken we ook in dit artikel wat het beste merk van een outdoor jas is.  

Hieronder vind je meer informatie over de drie beste merken. Deze merken bieden een uitgebreid aanbod aan én voldoen aan alle verwachtingen. Zo zijn alle outdoor jassen van de ondergenoemde merken bijvoorbeeld van de gewenste kwaliteit. Neem de onderstaande korte reviews op je gemakje door en laat je verrassen door het huidige aanbod!  

1. Columbia Heather Canyon serie

Wil je echt voor het beste van het beste gaan? Dan kom je al snel uit bij het merk Columbia. Binnen het aanbod van dit merk hebben wij de Canyon serie bijzonder hoog zitten. Om meerdere redenen is dat wat ons betreft de beste serie uit het aanbod van Columbia.  

Mooi design

Eén van de voordelen is dat de jassen stuk voor stuk een prachtig design hebben. Zo op het eerste oog lijken het eigenlijk ‘normale’ jassen. De ervaring leert echter dat deze Columbia Heather Canyon jassen je perfect beschermen tegen regen, kou en wind.  

Verschillende pasvormen

Ook is het een voordeel dat je uit meerdere pasvormen kunt kiezen. Zo kun je voor relatief korte outdoor jassen kiezen, maar ook nét iets langere outdoor jassen maken onderdeel uit van het uitgebreide assortiment.   

Zowel dames als heren

Hecht je veel waarde aan de uitstraling van jouw nieuwe outdoor jas? Ook dan heb je in het aanbod van Columbia Heather Canyon meer dan voldoende keuze. Tot slot is het ook nog een groot voordeel dat je in deze serie jassen voor dames én voor heren aantreft. In onze ogen is Columbia hoe dan ook één van de beste merken in de wereld van outdoor jassen!  

Voordelen:

 • Uitgebreid aanbod 
 • Verschillende pasvormen 
 • Geweldige kwaliteit 
 • Keus uit meerdere kleuren/kleurstellingen 
 • De outdoor jassen zijn ook nog scherp geprijsd  
beste merk outdoor jas

2. The North Face Resolve serie

In de wereld van outdoor jassen speelt ook het merk The North Face een belangrijke rol. Dit merk heeft een behoorlijk uitgebreid aanbod, en biedt geweldige outdoor jassen aan. Geweldig als het gaat om kwaliteit en bescherming.  

Voor alle weersomstandigheden

Als je een jas uit de The North Face Resolve serie aantrekt, hoef je het nooit meer koud te hebben. De jassen uit deze serie zitten heerlijk, zijn van het juiste materiaal vervaardigd en beschermen je tegen alle soorten weersomstandigheden. Kom je tijdens een survivaltocht plots in een hevige regenbui terecht? Geen probleem. De beste outdoor jas van The North Face voorkomt dat je drijfnat wordt.  

Super kwaliteit

Heb je in het aanbod van The North Face nu superveel keuze? Ja, dat valt reuze mee. Je kunt uit verschillende pasvormen kiezen binnen deze serien. Ook vind je veel soorten kleuren en kleurstellingen in het aanbod van The North Face terug. In onze ogen is dat echter van ondergeschikt belang, maar het oog wil ook wat. Uiteindelijk draait alles om de kwaliteit en die is bij The North Face Resolve serie super te noemen.  

Voordelen:

 • Jassen voor dames én heren 
 • Heerlijke pasvorm 
 • Geweldige kwaliteit 
 • Prima bescherming  
beste outdoor jas dames

3. Columbia Pouring Adventure serie

Ook de derde plek in deze top 3 wordt opgeëist door Columbia. Dit merk weet ook met de zogeheten Columbia Pouring Adventure outdoor jassen hoge ogen te gooien. Deze jassen zijn in veel verschillende kleuren en kleurstellingen verkrijgbaar én voldoen aan alle verwachtingen.’  

Zowel zomer- als winterjassen

Zo vind je in deze serie speciale zomer- en winterjassen. Ongeacht wat voor outdoor activiteit je in welke periode je uit gaat voeren, geniet je van een geweldige bescherming.

Degelijke kwaliteit

Over de kwaliteit van Columbia outdoor jassen hoef je je ook geen zorgen te maken. Je kunt moeiteloos jarenlang genieten van jouw nieuwe outdoor jas. Voordat je de beste outdoor jas kunt kopen, is het wel zaak om een goede vergelijking te maken. Het aanbod binnen de Columbia Pouring Adventure serie is namelijk uitgebreid én veelbelovend te noemen!  

Voordelen:

 • Uitgebreid aanbod 
 • Sublieme kwaliteit 
 • Voor meerdere seizoenen speciale jassen 
 • Jassen voor dames en heren 
 • In meerdere kleuren verkrijgbaar  
beste outdoor jas heren

Aandachtspunten bij een outdoor jas kopen 

Is het jouw wens om een nieuwe outdoor jas te kopen? Dan hebben wij eigenlijk maar één tip voor je: kies voor de beste outdoor jas uit één van bovengenoemde series. Die series/merken weten namelijk écht kwaliteit te leveren.  

Als je tussen meerdere outdoor jassen twijfelt, is het zaak om een goede vergelijking te maken. Let daarbij in ieder geval op de volgende facetten:  

 • De pasvorm van de jas 
 • De lengte van de jas 
 • De kleur van de jas 
 • De kwaliteit van de jas 
 • Het materiaal van de jas 
 • Bijzondere eigenschappen, zoals een capuchon 
 • Het prijskaartje van de jas 
 • Online beoordelingen over de jas

Door een goede vergelijking te maken, kun je uiteindelijk voor de beste outdoor jas kiezen. Van die jas ga je echt ongekend genieten in het outdoor leven!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien vind je dit ook interessant:

Bespaar Tijd, Geld & Frustratie met Gratis Tips Over Campers

>