Beste thermosokken? Een top 3 met warme ervaringen!

Door Wilco

0 reacties

Lees
tijd:
Nog

min.

Ben je gek op het buitenleven? Ben je tegelijkertijd echter allesbehalve gek op kou? Dan sta je in sommige situaties voor een leuke uitdaging. Als je bijvoorbeeld in een tentje slaapt of een flinke wandeltocht aan het maken bent, kun je het al snel koud krijgen. 

Wat doe je op zo’n moment? Eén van de mogelijkheden die je hebt, is om altijd de beste thermosokken te dragen. Met dank aan deze sokken blijven je voeten heerlijk warm. Wist je dat je lichaam daardoor automatisch ook een stuk warmer aan gaat voelen? In de voeten zitten namelijk veel zenuwen, waardoor de ‘warme prikkels’ overgebracht worden naar de rest van het lichaam.  

Met andere woorden: de aanschaf van de beste thermosokken is aan te raden. In dit artikel ga je alle informatie vinden over de beste varianten van dit moment. Neem de korte reviews op je gemakje door en laat je verrassen! 

Top 3 beste thermosokken

Wil jij in de buitenlucht altijd van warme voeten genieten? Dan kun je echt niet om goede thermosokken heen. De ervaring leert dat het aanbod van thermosokken bijzonder uitgebreid is, maar dat niet alle sokken aan de wensen voldoen. Wij hebben daarom kritisch het aanbod bekeken en aan de hand daarvan een top 3 van de beste thermosokken samengesteld. 

1. Starling Skikousen Whistler

Als we het over de beste thermosokken hebben, kunnen we niet om deze sokken van het merk Starling heen. Deze sokken zitten niet alleen superwarm, maar hebben ook nog eens een aangename pasvorm. Ze sluiten strak om je kuit en voet aan, zonder daarbij je kuit of voet af te knellen. 

Net onder de knie

De sokken komen tot aan ongeveer je knie. Dit betekent dat je voeten, scheenbenen en kuiten volledig bedekt zijn. Dit betekent dat je het eigenlijk nooit meer koud gaat krijgen. De sokken zijn namelijk ook nog eens heerlijk dik! 

Verschillende kleuren

Heb je interesse in deze beste thermosokken? Dan moet je alleen nog een keuze maken tussen verschillende kleurstellingen. Per kleurstelling vind je in ieder geval meerdere maten terug. Ongeacht welke schoenmaat jij hebt, kun je dus altijd de juiste maat vinden. Al met al zijn dit in onze ogen geweldige thermosokken!

Voordelen:

 • Heerlijke pasvorm 
 • Relatief gunstig geprijsd 
 • Komen tot aan de knieën 
 • In meerdere maten verkrijgbaar 
 • In meerdere kleurstellingen verkrijgbaar
thermosokken kopen

2. Actieve Thermo Wandelsokken

Wil jij direct meerdere thermosokken aanschaffen? Dan is het interessant om voor deze set van Eureka te kiezen. In deze set vind je twee paar heerlijke wandelsokken terug. Wandelsokken die van merino wol vervaardigd zijn, waardoor je het écht nooit meer koud hoeft te hebben. 

Diervriendelijk merino wol

Deze sokken van Eureka worden in Italië op een diervriendelijke manier vervaardigd. Hierbij heeft Eureka bewust voor merino wol gekozen, aangezien dit materiaal ademend is. Je hoeft hierdoor niet bang te zijn voor bijvoorbeeld zwetende voeten. Bovendien werkt dit wol perfect tegen vervelende geuren die uit je sokken/schoenen kunnen ontsnappen. 

Uniseks

Door het bescheiden design zijn deze sokken geschikt voor mannen én voor vrouwen. Bijkomend pluspunt is dat de sokken in vier verschillende maten verkrijgbaar zijn. Als je deze set van beste thermosokken aanschaft, kun je in ieder geval jarenlang genieten van warme voeten. 

Voordelen:

 • Set van 2 paar 
 • Geweldige kwaliteit 
 • Voorkomt zweetgeuren 
 • Bijzonder comfortabel 
 • In vier maten verkrijgbaar  
beste outdoorsokken test

3. ComfortTrends Sokken Thermo 

Deze top 3 van beste thermosokken sluiten we af met deze sokken van ComfortTrends. Deze sokken hebben een geweldige pasvorm, zijn voordelig geprijsd en zijn in drie kleuren verkrijgbaar. 

Comfortabel

Ga je het liefste voor antracieten sokken, voor grijze sokken of voor blauwe sokken? Bij deze beste thermosokken is de keuze volledig aan jou. Ongeacht voor welke kleur je kiest, geniet je in ieder geval van het nodige comfort. 

Dames en heren

De sokken zitten heerlijk, de sokken zijn zacht en de sokken zijn voor eenieder geschikt. Zowel dames als heren kunnen met veel plezier deze beste thermosokken dragen. Ongeacht wat je gaat doen, zorgen deze sokken voor warme voeten. Heerlijk! 

Voordelen:

 • Verkrijgbaar in drie kleuren 
 • Uniseks 
 • Top kwaliteit 
 • Heerlijk zacht  
beste thermosokken test

Aandachtspunten bij thermosokken kopen 

Wil jij graag in het buitenleven te allen tijde van warme voeten genieten? Dan is het allereerst zaak om goed naar je schoenmaat te kijken. Op basis van jouw schoenmaat kun je alvast een schifting maken in het aanbod van thermosokken. 

Vervolgens is het advies om goed naar het materiaal, de uitstraling en het prijskaartje te kijken. Bespaar echter niet op de aanschaf van thermosokken. Juist door nét iets meer geld uit te geven, kun je genieten van een langere levensduur. Een langere levensduur waarin je bovendien geniet van het gewenste comfort en een zeer aangename pasvorm. 

Let tot slot goed op de hoogte van de sokken. Wil je sokken die tot aan jouw enkels komen? Of heb je liever sokken die tot aan jouw knieën komen? De keuze is aan jou. Veel plezier met jouw nieuwe thermosokken!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien vind je dit ook interessant:

Bespaar Tijd, Geld & Frustratie met Gratis Tips Over Campers

>