Beste fietsstoeltje voorop? Een top 3 met veel ervaringen!

Door Wilco

0 reacties

Lees
tijd:
Nog

min.

Wil jij een comfortabel en veilig fietsstoeltje voor jouw kind aanschaffen? Dan is het in eerste instantie zaak dat je jouw wensen op een rijtje gaat zetten. Wil je bijvoorbeeld het fietsstoeltje op jouw bagagedrager bevestigen? Of gaat jouw voorkeur uit naar het beste fietsstoeltje voorop? Om meerdere redenen is een fietsstoeltje voorop een aanrader. 

Zo is het super leuk dat je in ‘contact’ kunt zijn met jouw kind. Je kunt hem/haar een aai over zijn/haar bol geven, terwijl jouw kind ook heerlijk om zich heen kan kijken. Tevens geniet je van de gewenste veiligheid; je hebt immers altijd zicht op jouw kind. 

Spreken deze voordelen jou wel aan? Dan is het advies om op zoek te gaan naar het beste voorzitje voor jouw fiets. Om je hier een handje bij te helpen, hebben wij het uitgebreide aanbod aan een keuring onderworpen. Op basis daarvan hebben wij het beste fietszitje voor kunnen selecteren. Een heuse top 3 zelfs! 

Top 3 beste fietsstoeltjes voorop

Wil jij het beste fietsstoeltje voorop voor jouw kind aanschaffen? Dat is goed te begrijpen; een fietsstoeltje aan de voorzijde van een fiets brengt immers veel voordelen met zich mee. Feit is dat dit helaas niet voor alle fietsstoeltjes gelden. Sommige huidige fietsstoeltjes voor voorop de fiets voldoen absoluut niet aan de verwachtingen. Kies daarom altijd voor één van de onderstaande drie varianten. 

1. Thule Yepp Mini Fietsstoeltje

In het aanbod van fietsstoeltjes neemt het merk Thule een belangrijke rol in. Dit is onder meer te danken aan dit Yepp Mini Fietsstoeltje; dit is volgens ons het beste fietsstoeltje voorop. Waar deze eretitel aan te danken is? Onder meer aan de slimme vormgeving van dit fietsstoeltje. Het stoeltje is vrij klein uitgevoerd, waardoor je ‘m makkelijk aan jouw stuur kunt bevestigen.

9-15kg

Met dank aan de voetenhouders zit jouw kind bovendien erg comfortabel. Overigens is dit fietsstoeltje niet voor elk kind geschikt. Nee, het stoeltje is alleen geschikt voor kinderen die tussen de 9 en 15 kilogram wegen. Mocht jouw kind zwaarder zijn, kun je beter naar een ander fietsstoeltje uitkijken.

Veilig

Over dit fietsstoeltje zijn wij in ieder geval erg enthousiast. Het stoeltje ziet er fraai uit, is makkelijk in gebruik en is bovenal erg veilig. Dit is te danken aan de vormgeving, maar ook aan bijvoorbeeld de gordels. Met dank aan deze gordels blijft jouw kind altijd veilig op zijn/haar plek zitten. Eigenlijk hoef je nog maar één keuze te maken; voor welke van de 11 kleuren kies je?

Voordelen:

 • Makkelijk te bevestigen aan het stuur
 • Geschikt voor kinderen tussen de 9 en 15 kilogram
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 • In 11 kleuren verkrijgbaar
 • Erg veilig, stabiel en robuust 
beste fietszitje voor

2. Bobike One Mini Fietsstoeltje

Ook het merk Bobike is één van de blikvangers in het huidige aanbod. Dit geldt zeker voor dit One Mini Fietsstoeltje voor; om meerdere redenen zijn wij erg enthousiast over dit stoeltje. Zo vinden wij de vormgeving van dit stoeltje echt subliem. Met dank aan de compacte afmetingen maak je dit stoeltje moeiteloos aan jouw stuur vast.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Heb je dat gedaan? Dan geniet jouw kind van de gewenste stabiliteit en veiligheid. Met dank aan onder meer de voetenhouders zit dit fietsstoeltje ook erg comfortabel. Als klap op de vuurpijl is dit fietsstoeltje ook nog voordeliger dan de hierboven beschreven variant van Thule.

13 kleuren

Ook deze variant is overigens geschikt voor kinderen van 9 tot 15 kilogram. Weegt jouw kind zoveel? Dan moet je alleen nog nadenken over de gewenste kleur; dit beste fietsstoeltje voorop wordt in 13 kleuren aangeboden.

Voordelen:

 • Erg veilig en stabiel
 • Makkelijk te bevestigen aan het stuur
 • Geschikt voor kinderen tussen de 9 en 15 kilogram
 • Gunstig geprijsd
 • In 13 kleuren verkrijgbaar 
beste voorzitje fiets

3. Polisport Bilby met windscherm

Deze top 3 sluiten we af met een uniek fietsstoeltje voor op de voorkant van de fiets. Waarom dit fietsstoeltje uniek is? Dit is vooral te danken aan het windscherm. Dit windscherm oogt wellicht niet zo fraai, maar houdt jouw kind wel volledig uit de wind. Voor jouw kind is dit echt heel fijn.

Compact en comfortabel

Verder is ook dit fietsstoeltje weer slim en handig vormgegeven. Het stoeltje is compact, het stoeltje zit comfortabel en het stoeltje is makkelijk te bevestigen. Je maakt ‘m aan het stuur van jouw fiets vast, waardoor je altijd zicht op jouw kind hebt.

Goede prijs

Bovendien is dit fietsstoeltje bijzonder gunstig geprijsd. Zéker als je kijkt naar de algehele kwaliteit, de veiligheid en het gemak. Ook dit fietsstoeltje voorop is geschikt voor kinderen tussen de 9 en 15 kilogram.

Voordelen:

 • Slim en compact ontwerp
 • Inclusief fijn windscherm
 • Prima kwaliteit én interessant geprijsd
 • Met comfortabele voetenhouders voor jouw kind
 • Geschikt voor kinderen tussen de 9 en 15 kilogram 
fietsstoeltje voorop kopen

Aandachtspunten bij een fietsstoeltje voorop kopen

Weet je het 100% zeker? Wil jij graag het beste fietsstoeltje voorop kopen? Let dan op z’n minst op de volgende facetten voor dit handige hulpmiddel

Ontwerp: kijk goed naar het ontwerp van het fietsstoeltje. Heeft het fietsstoeltje gordels, een rugleuning en voetenhouders? En beschikt het fietsstoeltje mogelijk ook nog over een windscherm? Kijk tevens goed naar de kleurstelling.

Draaggewicht: ga ook goed na wat het draaggewicht van het fietsstoeltje precies is. Stem dit uiteraard af op het gewicht van jouw kind.

Bevestigingsmanier: op welke manier kun je het fietsstoeltje aan jouw stuur bevestigen? Ook dat is een belangrijke vraag waar je goed naar moet kijken.

Prijs-kwaliteitsverhouding: let uiteraard ook goed op het prijskaartje en de algehele kwaliteit. Als je voor één van bovengenoemde varianten kiest, geniet je van een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien vind je dit ook interessant:

Bespaar Tijd, Geld & Frustratie met Gratis Tips Over Campers

>