Beste softshell jas voor heren? Een top 3 met ervaringen!

Door Wilco

0 reacties

Lees
tijd:
Nog

min.

Breng jij veel tijd buiten door op een actieve manier? Maak je bijvoorbeeld lange wandeltochten? Vind je het heerlijk om flinke stukken te fietsen? Of ben je op een andere manier actief bezig in de buitenlucht? In dergelijke situaties is het aan te raden om de juiste kleding aan te trekken. Met de juiste kleding ben je immers in staat om de best mogelijke sportieve prestaties te leveren. 

Daarbij is het aan te raden om bijvoorbeeld een goede softshell jas aan te schaffen. Een dergelijke jas ademt, waardoor je nooit last van zweet of oververhitting gaat krijgen. Juist door dit voordeel geven veel buitensporters tegenwoordig de voorkeur aan de beste softshell jas. 

Voor dit artikel zijn wij op zoek gegaan naar de beste softshell jas voor heren. Na een lange vergelijking hebben wij uiteindelijk drie geschikte jassen aan kunnen wijzen. Over deze jassen – speciaal voor heren – bespreken wij hieronder graag meer. Neem de korte reviews op je gemakje door en laat je verrassen door de beste softshell jas voor heren.

Top 3 beste softshell jassen voor heren

Heb je interesse om een softshell jas aan te schaffen? Dan is het goed om te weten dat het aanbod vrij divers is. Het aanbod is niet alleen divers, maar is ook nog eens van het gewenste niveau. Dit betekent eigenlijk dat je uit veel goede softshell jassen voor heren kunt kiezen. Als je écht voor de beste softshell jas voor heren wilt gaan, kun je het beste kiezen voor één van de hieronder genoemde softshell jassen. Deze jassen zijn in onze test in ieder geval als beste uit de test gekomen! 

1. Regatta Cera (heren)

Als we het over een goede softshell jas voor heren hebben, hebben we het absoluut over de Regatta Cera serie. De jassen uit deze serie zijn speciaal voor mannen ontwikkeld. Speciaal voor mannen die graag sportieve inspanningen in de buitenlucht leveren. Als je op dat moment één van de jassen uit deze serie draagt, geniet je in ieder geval van veel gemak.

Volledig waterdicht

Een belangrijk voordeel is dat deze jassen volledig waterdicht zijn. Hiervoor heeft Regatta de juiste materialen gebruikt; in de meeste gevallen polyester en elastaan. Deze materialen tezamen vormen een ideale combinatie. Een ideale combinatie waardoor deze jas waterdicht is, maar ook nog eens gevoerd. Dankzij deze gevoerde eigenschappen houdt de jas je lekker warm. Ondertussen ademt de jas ook nog, waardoor je het nooit té warm gaat krijgen. 

Verschillende kleuren

Wil je graag een jas in een opvallende kleur hebben? Dat is mogelijk binnen deze serie. Je kunt echter ook kiezen voor één van deze jassen in een basic kleur. Al met al kun je vele kanten op met de jassen uit de Regatta Cera serie.

Voordelen:

 • De juiste materialen toegepast
 • Divers aanbod
 • Waterdicht, gevoerd en ademend
 • Heerlijke pasvorm 
beste softshell jas

2. Senvi Sports (unisex)

Ook de softshell jassen uit de Senvi Sports serie zijn van harte aan te raden. De meeste jassen uit deze serie hebben een korte pasvorm. De jas valt net iets boven het achterwerk, waardoor deze beste softshell jas voor heren heerlijk zit. Ondertussen geniet je ook nog van een fraai design. Senvi Sports heeft namelijk veel tijd besteed aan de totale vormgeving, maar óók aan het kleurgebruik. Binnen het aanbod van Senvi Sports vind je in ieder geval meerdere softshell jassen met een prachtige kleurstelling.

Regendicht en ademend

Daarnaast is het ook ideaal dat deze jassen volledig waterafstotend zijn. De jassen beschermen je tegen de regen, maar ademen ondertussen ook nog. Je hebt het hierdoor nooit te warm, maar je hoeft ook niet bang te zijn voor een (flinke) regenbui. Eigenlijk kun je de jassen uit de Sensvi Sports serie tijdens élke sportieve activiteit dragen!

Voordelen:

 • In veel kleuren en maten verkrijgbaar
 • Volledig waterafstotend
 • Ademende eigenschappen
 • Van 100% polyester vervaardigd 
goede softshell jas

3. Clique basic (heren)

Ben je op zoek naar de beste softshell jas voor heren? Dan kun je ook nog naar het uitgebreide aanbod van Clique kijken. Ook dit merk weet heerlijke softshell jassen te produceren. Softshell jassen die ademen, maar ook jassen die volledig waterdicht en waterafstotend zijn.

Korte pasvorm

Ongeacht wat je in de buitenlucht gaat doen, komen de eigenschappen van deze jas prima van pas. De jassen hebben een korte pasvorm, zijn in veel maten verkrijgbaar en zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Met dank aan het uitgebreide aanbod kun je áltijd wel een softshell jas vinden die aan jouw wensen voldoen.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

De Clique softshell jassen brengen nog een voordeel met zich mee: sommige van deze jassen zijn volledig winddicht. Ook als je naar windrijke omgevingen gaat, kun je deze softshell jas prima dragen. Ook over deze softshell jassen zijn we behoorlijk te spreken, mede vanwege het prijskaartje. In verhouding tot de andere softshell jassen zijn déze jassen vrij voordelig geprijsd! 

Voordelen:

 • In veel kleuren en maten verkrijgbaar
 • Volledig waterafstotend en ademend
 • Sommige varianten zijn volledig winddicht
 • Gunstig geprijsd 
softshell jas kopen

Aandachtspunten bij een softshell jas voor heren kopen

Wil jij graag – voor jouw actieve inspanningen – een goede softshell jas aanschaffen? Dan is het goed om te weten dat je uit veel verschillende varianten kunt kiezen. Je hebt de keus uit verschillende merken, uit verschillende kleurstellingen en uit verschillende pasvormen. 

Dat zijn direct drie facetten waar je goed rekening mee moet houden. Ga je voor een lange pasvorm? Of heeft een korte pasvorm jouw voorkeur? En wil je een opvallend gekleurde softshell jas aanschaffen? Of heb je het liefste een softshell jas in een basic kleur? Ook dit zijn héle belangrijke vragen waar je goed over na moet denken.

Verder is het ook nog aan te raden om goed naar het prijskaartje te kijken. Bepaal voor jezelf hoeveel geld je uit wilt geven aan een jas van deze stof; binnen dat budget kun je vervolgens op zoek naar de beste softshell jas voor heren. Wij willen je in ieder geval graag aanraden om écht een goede vergelijking voor jezelf te maken. Als je het direct goed wilt doen, kun je het beste kiezen voor één van de hierboven genoemde softshell jassen voor heren!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien vind je dit ook interessant:

Bespaar Tijd, Geld & Frustratie met Gratis Tips Over Campers

>