Beste backpack? Een top 3 met veel ervaringen!

Door Wilco

0 reacties

Lees
tijd:
Nog

min.

Reis jij het liefste de gehele wereld rond? Doe je bijvoorbeeld graag tijdens één reis meerdere landen in Azië aan? Of vind je het heerlijk om door Europa heen te trekken? Ongeacht wat jouw bestemming precies is, kun je tijdens een dergelijke reis wel een goede backpack gebruiken. 

De beste backpack biedt veel ruimte, zit aangenaam en is ook nog eens veilig. Door voor een dergelijke backpack te kiezen, weet je eigenlijk elke reis aangenamer te maken. Ook al hangt de zware rugtas op jouw rug; dit voel je na verloop van tijd eigenlijk niet meer. Ondertussen geniet je van prachtige landen, indrukwekkende culturen en spannende avonturen. 

Al met al is de aanschaf van een goede backpack aan te raden. Met nadruk op het woordje ‘goede’. Er worden helaas ook meerdere backpacks aangeboden die niet aan de verwachtingen voldoen. Wij hebben daarom een top 3 van de beste backpacks samengesteld. 

Top 3 beste backpacks

Wil jij graag voor jouw komende reis een goede backpack aanschaffen? Of wil je mogelijk in Nederland een backpack dagelijks gebruiken? Ongeacht wat je precies wilt, is het zaak om in een goede backpack te investeren. Voor de beste backpacks moet je relatief veel betalen, maar daar krijg je een hoop voor terug. Dat is zeker het geval bij onderstaande backpacks! 

1. Beefree Backpack + regenhoes (55-90 liter)

Ben je van plan om de backpack in regenachtige gebieden te gebruiken? Dan is het wel zo prettig dat de backpack volledig waterdicht is. Dát zijn gelukkig alle backpacks die vallen onder de Beefree backpack serie. Deze backpacks zijn van de hoogste kwaliteit én zijn volledig waterdicht. 

Verschillende groottes

Ook is het fijn dat je binnen deze serie meerdere soorten backpacks vindt. Je kunt kiezen voor een backpack van 55 liter, maar ook voor een backpack van 70 liter. Daarnaast heb je de keus uit meerdere kleuren en uit meerdere soorten backpacks. Beefree biedt bovendien backpacks voor zowel dames als voor heren aan. 

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Als je op zoek naar de beste backpack bent, kun je niet om het assortiment van Beefree heen. Check zeker de Beefree backpack serie; de kans is groot dat je in deze serie de gewenste backpack vindt voor een goede prijs.

Voordelen:

 • Uitmuntende kwaliteit
 • Inclusief regenhoes geleverd
 • Keuze uit veel soorten backpacks
 • Zitten heerlijk comfortabel
 • Relatief voordelig geprijsd 
goede backpack

2. NOMAD Batura (55-70 liter)

Tijdens onze test stuitten wij al snel op de NOMAD Batura serie. Al snel bleek dat deze serie backpacks ook aan onze verwachtingen voldoen. Sterker nog; in onze ogen zijn dit één van de beste backpacks waar je op dit moment voor kunt kiezen. De serie van NOMAD Batura is – net zoals de Beefree serie – ook behoorlijk uitgebreid te noemen.

Verschillende kleuren en grootte

Zo kun je uit verschillende soorten inhoud kiezen; 55 liter en 70 liter zijn de meest voorkomende varianten. Ook heb je de keus uit meerdere samenstellingen en uit meerdere kleuren.

Wil je bijvoorbeeld een opvallend rode backpack? Of heb je liever een basic grijze backpack? Aan jou de keus. Met een backpack uit de NOMAD Batura serie doe je in ieder geval een prima aankoop.

Voordelen:

 • Professionele kwaliteit
 • In meerdere kleuren verkrijgbaar
 • In 55 liter en in 70 liter verkrijgbaar
 • Ideale vormgeving
 • Voor zowel dames als voor heren geschikte backpacks 
backpack nomad

3. Always Prepared Backpack (25-40 liter)

Ben je op zoek naar de beste backpack die ook in het leger gedragen wordt? Dan komt de Always Prepared backpack het dichtste in de buurt. De backpacks uit deze serie lijken behoorlijk veel op de backpacks van het leger, inclusief de Nederlandse vlag.

Stoer en compact

Deze backpacks zijn relatief compact (25 en 45 liter), maar bieden wel ongekend veel ruimte. Ook als je veel spullen mee wilt nemen, biedt deze backpack daarom uitkomst. Ondertussen valt de backpack ook niet al te veel op, met dank aan de camouflage kleuren. Over de kwaliteit hoef je je ook geen zorgen te maken; deze backpacks zijn vervaardigd van zeer sterk polyester. Dit betekent dat deze backpack tegen een stootje kan en een lange levensduur heeft.

Verschillende varianten

Bijkomend voordeel: je kunt uit meerdere varianten kiezen. Zo kun je kiezen voor een groene variant, maar ook voor een bruine variant. De bruine variant is met name voor in de dessert geschikt, terwijl de groene variant ideaal is voor in bijvoorbeeld de jungle of de bossen.

Voordelen:

 • Compact, maar wel met een forse inhoud
 • Tof design inclusief camouflage kleuren en Nederlandse vlag
 • In meerdere varianten verkrijgbaar
 • Vervaardigd van zeer sterk polyester 
backpack kopen

Aandachtspunten bij een backpack kopen

Het uitkiezen van de beste backpack is geen gemakkelijke klus. Om de klus voor jezelf makkelijker te maken, kun je het beste op de volgende facetten voor dit soort grote rugzakken letten: 

 • De inhoud van de backpack
 • De kleurstelling van de backpack
 • De indeling van de backpack: heb je bijvoorbeeld meerdere vakken en ritsen in de backpack tot je beschikking?
 • De manier van dragen: gaat dit comfortabel of krijg je met striemende schouderbanden te maken?
 • Het prijskaartje: de prijskaartjes van de beste backpacks verschillen nogal.
 • De kwaliteit: ga altijd voor de beste backpack. Het is zonde om een backpack aan te schaffen waar je slechts korte tijd mee kunt doen.
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien vind je dit ook interessant:

Bespaar Tijd, Geld & Frustratie met Gratis Tips Over Campers

>