Beste regenponcho? Een droge top 3 met ervaringen!

Door Wilco

0 reacties

Lees
tijd:
Nog

min.

Als je in Nederland woont, moet je rekening houden met regen. Met heel veel regen zelfs. Het regent in ons land bovendien niet alleen vaak, maar het kan ook nog heel intens regenen. Als je in een dergelijke regenbui komt, ben je niet al te blij. Je bent namelijk helemaal doorweekt; dat is alles behalve prettig.

Gelukkig kun je dit voorkomen! Dit kun je voorkomen door de beste regenponcho om te doen. Met dank aan de poncho blijf je heerlijk droog, waardoor je een stuk minder last hebt van de (vele) regenbuien in ons land.

Zie jij dit wel zitten? Zou jij ook graag van de voordelen van de beste regenponcho willen genieten? Dan is het zaak om op zoek te gaan naar de beste variant! Gelukkig hebben wij dit al voor je gedaan; onze bevindingen vind je hieronder.

Top 3 beste regenponcho’s

Ben je op zoek naar de beste regenponcho voor tijdens het wandelen? Of ben je op zoek naar de beste regenponcho voor tijdens een festival? Of wil je juist de beste regenponcho voor op de fiets aanschaffen? In principe maakt het niet uit wat jouw wensen zijn. Als je voor één van onderstaande regenponcho’s kiest, doe je wat ons betreft een prima aankoop. Deze poncho’s zijn namelijk als beste uit onze test gekomen!

1. Ralka poncho

Wil je echt voor het beste van het beste gaan? En wil je ook nog profiteren van voordelige prijskaartjes? Dan kies je voor één van de Ralka poncho’s. Deze poncho’s hebben ons oprecht verbaasd, mede vanwege de prijs-kwaliteitsverhouding.

Goede pasvorm

Het merk Ralka is sowieso een bekende naam in deze wereld. Dit merk produceert namelijk ook prima regenjassen en regenpakken. Ook deze poncho’s van het merk voldoen dus aan alle verwachtingen. De poncho’s zitten lekker, hebben een capuchon en houden je bovenal volledig droog. Juist dat laatste is dé reden waarom je een poncho aan wilt schaffen!

Reflecterende details

Bovendien heb je bij Ralka ook nog keuze uit twee kleuren: zwart of blauw. Deze kleuren vallen in het donker niet super goed op, maar de poncho’s zijn gelukkig voorzien van reflecterende details. Door de ruime pasvorm ben je bovendien in staat om de poncho volledig over het stuur van jouw fiets heen te trekken. Je weet daarmee zéker dat je volledig droog blijft!

Voordelen:

 • Prima kwaliteit
 • Gunstig geprijsd
 • Ruime pasvorm, dus geschikt voor op de fiets
 • Inclusief capuchon
 • Inclusief reflecterende details
regenponcho kopen

2. Lowland Outdoor fietsponcho

Ben jij op zoek naar de beste poncho voor op de fiets? Dan kun je prima kiezen voor de variant van Ralka (zie hierboven), maar je kunt ook prima kiezen voor de variant van Lowland Outdoor. Ook deze fietsponcho’s zijn bijzonder goed in onze test naar voren gekomen.

Beste regenponcho voor op de fiets?!

Deze poncho’s zijn in drie kleuren verkrijgbaar; geel, blauw en rood. Dankzij deze kleuren val je goed op in het verkeer, terwijl jouw kleuren ook volledig droog blijven. Dit is puur te danken aan het feit dat je de poncho volledig over jouw stuur heen kunt doen. Zelfs jouw benen blijven hierdoor volledig droog!

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Sowieso zitten de poncho’s van Lowland Outdoor heerlijk. Je geniet bovendien van droge kleren én kunt de poncho makkelijk opbergen. Je rolt de poncho tot een klein pakketje op, waardoor je de poncho overal mee naar toe kunt nemen! Tot slot hebben ze een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Voordelen:

 • Inclusief capuchon
 • In drie opvallende kleuren verkrijgbaar
 • Perfect voor op de fiets
 • Prima kwaliteit
 • Volledig waterdicht en winddicht
beste regenponcho fiets

3. Lowland Outdoor wandelponcho

Wil jij jouw poncho vooral tijdens het wandelen dragen? Dan kies je het beste voor deze Lowland Outdoor wandelponcho. Deze poncho is lekker lang, waardoor jouw gehele bovenlichaam en een groot gedeelte van jouw benen droog blijven.

Beste poncho voor wandelen?!

Dankzij de capuchon blijft jouw hoofd ook nog eens droog! Bovendien loop je met deze poncho absoluut niet voor schut; de poncho ziet er namelijk echt tof uit. Dit komt ook door de kleurstelling; je kunt uit drie verschillende kleuren kiezen.

Juiste materiaal gebruikt

Tevens is het super dat deze poncho volledig waterdicht is. Dit is te danken aan het gebruikte materiaal (lichtgewicht nylon) en door de afwerking van de naden. Met dank aan de reflecterende strepen val je zelfs in het donker perfect op.

Voordelen:

 • 100% waterdicht
 • In meerdere kleuren verkrijgbaar
 • Inclusief reflecterende strepen
 • Inclusief capuchon
 • Verkrijgbaar in meerdere maten
beste regenponcho wandelen

Aandachtspunten bij een regenponcho kopen

Heb je interesse om de beste regenponcho aan te schaffen? Zet dan direct jouw wensen voor dit eigengereide kledingstuk op een rijtje. Aan de hand van jouw wensen kun je direct op zoek gaan naar de meest geschikte regenponcho. Let hierbij op onder meer de volgende aspecten:

 • Kleur van de regenponcho
 • Pasvorm van de regenponcho
 • Het soort poncho; een poncho voor op de fiets of wandelponcho bijvoorbeeld
 • Het materiaal van de regenponcho
 • Eigenschappen van de poncho, zoals bijvoorbeeld de capuchon, reflecterende details en afgewerkte naden
 • Prijskaartje van de regenponcho
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien vind je dit ook interessant:

Bespaar Tijd, Geld & Frustratie met Gratis Tips Over Campers

>