Beste sandalen? Een heerlijk wandelende top 3 met ervaringen!

Door Wilco

0 reacties

Lees
tijd:
Nog

min.

Wist je dat sandalen het oudste type schoeisel ter wereld? Ruim 3500 voor Christus ontwierpen de Egyptenaren namelijk al de eerste sandalen. De sandalen zijn door de jaren heen verder ontwikkeld, maar zijn al die tijd wel ongekend populair gebleven. 

In het aanbod van sandalen tref je bovendien meerdere soorten sandalen aan. Je kunt kiezen voor moderne sandalen – met bijvoorbeeld een hak -, terwijl je ook voor de trekking sandalen kunt kiezen. De trekking sandalen zijn eigenlijk dé sandalen zoals we deze hedendaags nog steeds kennen. 

Wil jij ook graag genieten van de vele voordelen van sandalen? Dan is het advies sowieso om op zoek te gaan naar goede sandalen. Graag helpen we jou daar een handje bij! In dit artikel maak je namelijk kennis met de beste sandalen én de beste wandelsandalen van dit moment. We kijken hierbij overigens naar sandalen voor dames én voor heren!

Top 3 beste sandalen

Ben jij een groot fan van sandalen? Vind je deze luchtige schoenen lekker zitten en lekker lopen? Dan is het advies om zo snel mogelijk op zoek te gaan naar de beste sandalen. Voor welke sandalen je het beste kunt kiezen, is grotendeels van jouw eigen voorkeuren afhankelijk. Wij raden je daarom aan om onderstaande reviews goed door te nemen. Aan de hand van deze reviews kun je voor jezelf de juiste keuze gaan maken!

1. Teva Sanborn (dames)

Ben je op zoek naar de beste wandelsandalen voor dames? Dan hoef je niet meer verder te kijken. Deze sandalen – van het populaire merk – Teva voldoen namelijk aan alle verwachtingen. De sandalen zitten heerlijk, zijn van hoogwaardig textiel vervaardigd en lopen heerlijk. 

Dubbele verstelbare sluiting

Het merk Teva heeft bij deze sandalen voor een dubbele verstelbare sluiting gekozen. Met dank aan deze sluiting kun je altijd van een optimale pasvorm genieten. Een optimale pasvorm waardoor elke wandeling met deze goede wandelsandalen voor dames een feestje is. 

Sportieve uitstraling

Overigens zien de sandalen er ook nog tof uit! Het merk Teva heeft gekozen voor uitvoeringen in verschillende kleuren waaronder de kleur zwart; wat ons betreft een prima keuze. Dankzij deze kleurstellingen kun je deze sandalen immers met veel andere kleuren outfits combineren. Al met al een ware aanrader voor alle dames!

Voordelen:

 • Speciaal voor dames ontwikkeld
 • Verstelbare sluiting voor de beste pasvorm
 • In meerdere maten en kleuren verkrijgbaar
 • Prima te combineren met allerlei soorten outfits
 • Lopen heerlijk 
beste wandelsandalen dames

2. Travelin Volda (heren)

Ben je als man zijnde op zoek naar de beste wandelsandalen voor heren? Ook dan hoef je niet meer verder te kijken. Nee, het enige wat je hoeft te doen, zijn de Travelin Volda Heren sandalen met elkaar te vergelijken. Alle sandalen uit deze serie zijn populair en kunnen op vele lovende woorden rekenen. 

Verschillende kleuren en goede pasvorm

Een groot voordeel is dat je uit meerdere sandalen kunt kiezen. Zo kun je uit meerdere kleuren kiezen. Ongeacht voor welke kleur je kiest, geniet je van een heerlijke pasvorm. Je kunt de sandalen makkelijk aantrekken, makkelijk ‘vastmaken’ en vervolgens begint het echte genieten. De sandalen zijn luchtig, maar bieden wel de gewenste stabiliteit voor jouw voeten.

Voor lange wandeltochten

Met de Travelin Volda Heren sandalen is het écht mogelijk om lange stukken te wandelen. Je geniet hierbij van ook nog van een lange levensduur; dit is te danken aan het PU leder. 

Voordelen:

 • Vervaardigd van hoogwaardig PU leder
 • Zacht voetbed voor ultiem comfort
 • In meerdere maten en kleuren verkrijgbaar
 • Makkelijk aan en uit te doen 
beste wandelsandalen heren

3. Teva Hurricane XLT2 (kinderen)

Wil jij graag de beste sandalen voor jouw kind(eren) aanschaffen? Dan raden wij je aanbod van Teva Hurricane XLT2 aan. Alle sandalen die je in deze serie kunt vinden, zijn speciaal voor kinderen ontwikkeld. Dat zie je aan de maten, maar ook aan de vormgeving van de sandalen.

Stevig en leuke designs

Deze sandalen zijn namelijk stevig, maar hebben ook leuke designs. Juist die combinatie is uniek te noemen; de sandalen zitten heerlijk en staan bij jouw kind(eren) dus ook nog super leuk.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Bijkomend voordeel is dat je voor deze beste sandalen voor kids absoluut niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Doordat Teva voor een rubberen zool gekozen heeft, blijven deze sandalen ook lang comfortabel voor jouw kind(eren). Dankzij deze sandalen is het ook mogelijk om sámen met jouw kind(eren) flinke afstanden te wandelen!

Voordelen:

 • In leuke designs verkrijgbaar
 • Rubberen zool
 • Zitten heerlijk
 • In veel maten verkrijgbaar 
goede sandalen

Aandachtspunten bij sandalen kopen

Wil jij per sé de beste sandalen kopen? Dan hebben wij twee tips voor je om de juiste variant aan te schaffen: 

Durf te investeren. Door voor goede sandalen te kiezen, geniet je van het gewenste comfort. In de wereld van sandalen gaan ‘goed’ en ‘duurder’ absoluut met elkaar samen. Juist door voor net iets duurdere sandalen te kiezen, geniet je van de gewenste voordelen.

Kijk goed naar de maat. Sandalen uit bepaalde series vallen groot, terwijl sandalen uit bepaalde series juist klein uitvallen. Met andere woorden: kijk heel goed naar de maat van de sandalen! 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien vind je dit ook interessant:

Bespaar Tijd, Geld & Frustratie met Gratis Tips Over Campers

>