Beste kinderzitje voor je fiets? Een top 3 met veel ervaringen!

Door Wilco

0 reacties

Lees
tijd:
Nog

min.

Wil jij veilig met jouw kind op jouw fiets kunnen stappen? Dan doe je er verstandig aan om een goed kinderzitje aan te schaffen. Een terechte vraag hierbij is wel wat nou het beste fietszitje is. Om antwoord op deze vraag te kunnen geven, moet je eerst nadenken over jouw eigen wensen. 

Wil je bijvoorbeeld voor een kinderzitje voor achterop jouw fiets gaan? Of geef je toch de voorkeur aan een kinderzitje voor voorop jouw fiets? Dit is eigenlijk de belangrijkste overweging die je moet maken. 

Graag helpen wij je alvast een handje met het maken van de juiste keuze. Wij zijn namelijk alvast op zoek gegaan naar het beste kinderzitje voor op jouw fiets. Neem hieronder de drie korte reviews door en bepaal welk kinderzitje jou het meeste aanspreekt. Met deze kinderzitjes verkrijg je in ieder geval de gewenste veiligheid!

Top 3 beste kinderzitjes voor de fiets

De aanschaf van een kinderzitje voor op een fiets is een ware aanrader. Het is veilig en zorgt ook nog eens voor het gewenste comfort voor jouw kind. Maar, wat is nou het beste kinderzitje voor op jouw fiets? Wij kunnen je in ieder geval de drie onderstaande varianten (heel erg) aanraden! 

1. Bobike One Maxi Fietsstoeltje Achter

Dit kinderzitje van Bobike is volgens ons de beste keuze. Je monteert dit kinderzitje makkelijk op jouw bagagedrager, waarna het genieten begint. Zo valt direct op dat dit kinderzitje echt heel comfortabel is. Jouw kind zit aangenaam, terwijl hij/zij zijn/haar beentjes in de voetendragers neer kan leggen. 

Veilig en toekomstbestendig

Met dank aan onder meer de gordels is dit fietszitje ook bijzonder veilig. Tevens is het ideaal dat dit kinderzitje voor heel veel kinderen geschikt is. Weegt jouw kind tussen de 7 en 22 kilogram? Dan kun je gebruik maken van dit fietszitje! 

Keuze tussen 13 kleuren

Ook over de uitstraling van het kinderzitje zijn wij te spreken. Iets wat ons zeker aanspreekt, is dat het fietszitje in 13 kleuren verkrijgbaar is! Ongeacht voor welke kleur je kiest, geniet je van een robuust kinderzitje. Het kinderzitje is boven schokabsorberend en waterafstotend. Al met al een duurzaam, aangenaam én veilig kinderzitje voor je fiets!

Voordelen:

 • Makkelijk te monteren op de bagagedrager
 • Zit bijzonder aangenaam voor jouw kind
 • Beschikt over alle gewenste veiligheidsfeatures
 • In maar liefst 13 kleuren verkrijgbaar
 • Werkt schokabsorberend en is waterafstotend
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding 
beste fietszitje

2. Thule Yepp Maxi Fietsstoeltje Achter

Gaat jouw voorkeur sowieso uit naar een kinderzitje achterop de fiets? Dan kun je kiezen voor de hierboven genoemde variant, maar óók voor deze Thule fietsstoel. Met dit fietszitje weet je elke fietstocht aangenaam te maken. Voor jou en voor jouw kind.

Bijzonder comfortabel

Zo valt direct op dat dit stoeltje ergonomisch vormgegeven is. In combinatie met het gebruik van de juiste materialen zorgt dit voor onwijs veel comfort. Tevens is dit stoeltje erg veilig, dankzij onder meer de veiligheidsgordels. Ook is het fijn dat jouw kind zijn/haar beentjes op een veilige en fijne manier kwijt kan.

Makkelijke bevestiging

Sowieso is dit beste kinderzitje fiets voor veel kinderen geschikt. Als jouw kind tussen de 9 en 22 kilo weegt, kun je gebruik maken van dit kinderzitje. Je moet alleen nog even een keuze maken tussen de 11 verschillende kleuren. Het feit dat je dit fietszitje makkelijk bevestigt, spreekt ons ook erg aan. Al met al een ware aanrader dus!

Voordelen:

 • Geschikt voor kinderen tussen de 9 en 22 kilo
 • In 11 kleuren verkrijgbaar
 • Veilig voor zowel jezelf als voor jouw kind
 • Makkelijk te bevestigen op de bagagedrager
 • Is bijzonder aangenaam en comfortabel voor jouw kind
 • Van de juiste (stevige) materialen vervaardigd 
kinderzitje fiets kopen

3. Thule Yepp Mini Fietsstoeltje Voor Stuur

Geef jij de voorkeur aan een kinderzitje voorop jouw fiets? Dan is deze variant van Thule de beste optie. Dit kinderzitje monteer je aan jouw stuur, waarna je jouw kind vóór jou neer kunt zetten. Dit betekent dat je altijd een connectie met jouw kind hebt. En dat jouw kind lekker om zich heen kan kijken.

Veiligheid voorop

Dit doet jouw kind sowieso bijzonder aangenaam. Dit beste kinderzitje fiets voorop zit namelijk erg lekker en is ook nog eens veilig. Deze veiligheid komt onder meer door de veiligheidsgordels tot stand. Ook is het hierbij ideaal dat jouw kind zijn/haar beentjes op de voetendragers neer kan zetten. Jij, jouw fiets en jouw kind verplaatsen zich hierdoor veilig én stabiel van A naar B.

Mooie vormgeving

Ook vinden wij de uitstraling van dit beste kinderzitje fiets erg fraai. Het enige waar je goed over na moet denken, is de kleurstelling. Thule biedt dit kinderzitje in maar liefst 11 kleuren aan!

Voordelen:

 • Makkelijk te monteren aan het stuur
 • Je hebt altijd zicht op jouw kind tijdens het fietsen
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 • Erg veilig en aangenaam voor jou en jouw kind
 • In 11 kleuren verkrijgbaar
fietszitje kopen

Aandachtspunten bij een kinderzitje voor je fiets kopen

Ben jij van plan om het beste kinderzitje voor je fiets te kopen? Dan raden wij je aan om op de volgende aspecten te letten voor dit handige hulpstuk

Comfort: is het kinderzitje comfortabel voor jouw kind?

Veiligheid: is het kinderzitje veilig voor jou én jouw kind?

Design: vind je het kinderzitje qua design ook fraai? 

Plek van het kinderzitje: betreft het een kinderzitje voor voorop de fiets of achterop de fiets?

Prijs-kwaliteitsverhouding: durf echt te investeren in het beste kinderzitje voor op je fiets!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien vind je dit ook interessant:

Bespaar Tijd, Geld & Frustratie met Gratis Tips Over Campers

>