Beste fietsbroek voor dames? Een top 5 met veel ervaringen!

Door Wilco

0 reacties

Lees
tijd:
Nog

min.

Vind je het leuk om lange fietstochten op je racefiets te maken? Zit je dagelijks een lange tijd op je stadsfiets of op je e-bike? Of maak je in je huis wellicht gebruik van een hometrainer of fietstrainer? Ongeacht wat de situatie is, is het advies om de beste fietsbroek voor dames te dragen. 

Waarom? Omdat je met de beste fietsbroek voor dames zadelpijn weet te voorkomen. Je geniet van het gewenste comfort, je geniet van een lekkere pasvorm en je kunt de best mogelijke fietsprestaties gaan leveren.  

Wil jij zelf ook van deze voordelen profiteren? Dan raden wij je aan om dit artikel op je gemakje door te nemen. Hieronder laten wij je namelijk kennis maken met de beste fietsbroeken voor dames. Het gaat hierbij onder andere om de beste fietsbroek voor dames zonder bretels, de beste wielerbroek voor dames, de beste korte fietsbroek voor dames en de beste lange fietsbroek voor dames! 

Top 5 beste fietsbroeken voor dames

De aanschaf van een goede fietsbroek is altijd een goed idee. Zeker als je voor kilometers op je fiets aflegt, is de beste fietsbroek voor dames van essentieel belang. Daarbij raden wij je aan om voor één van de onderstaande fietsbroeken te kiezen. Uit onze test is gebleken dat dit de beste fietsbroeken voor vrouwen van dit moment zijn. 

1. HOOFF (boxershort)

Deze fietsbroek van HOOFF is volgens ons voor elke vrouw de beste fietsbroek. Waar dit aan te danken is? Dit is hoofdzakelijk aan het zeem in deze broek te danken. Dit is volgens ons het beste zeem dat je in een fietsbroek voor dames gaat vinden. Dit zeem zorgt voor het gewenste comfort, voorkomt zadelpijn en is van een hoge kwaliteit.

7 maten

Met deze fietsbroek ga je je fietsprestaties echt naar een hoger niveau tillen. Dit komt onder andere doordat de broek altijd aangenaam zit. En doordat je tijdens het fietsen nooit meer last van zadelpijn hebt. Spreekt deze fietsbroek je aan? Je hebt de keus uit 7 maten. Deze fietsbroek valt behoorlijk klein, dus houd daar goed rekening mee.

Voordelen:

 • Voorzien van 3D gel pads
 • Perfecte pasvorm
 • Verbetert de fietsprestaties
 • In 7 maten te verkrijgen
 • Perfecte prijs-kwaliteitsverhouding 
beste zeem fietsbroek dames

2. Rogelli (boxershort)

Gaat je voorkeur uit naar een korte fietsbroek? En wil je deze fietsbroek het liefste volledig in het zwart hebben? Dan kom je al snel op deze fietsbroek van het merk Rogelli uit. Deze fietsbroek zit lekker, is van een prima kwaliteit en voorkomt zadelpijn.

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Bij deze fietsbroek valt direct het materiaalgebruik op. Door onder andere een cooldry stof en HP07 zeem zit deze fietsbroek overheerlijk. Bovendien is de fietsbroek elastisch, waardoor de broek zich automatisch aan je bovenbenen en achterwerk aanpast. Voor deze prima fietsbroek betaal je bovendien niet de hoofdprijs.

Voordelen:

 • Van de juiste materialen vervaardigd
 • Voorkomt zadelpijn
 • Fijne pasvorm
 • Interessant geprijsd
 • Elastisch 
beste wielerbroek dames

3. HOOFF (boxershort)

Val jij graag op je racefiets op? Of vind je het gewoon leuk om kleurrijke kleding te dragen? In beide gevallen kies je het beste voor deze fietsbroek van het merk HOOFF. Deze fietsbroek is namelijk volledig in een felroze kleur uitgevoerd. Dankzij deze kleur val je met deze fietsonderbroek echt perfect op.

3D Gel pads

Met deze fietsonderbroek heb je nooit meer last van zadelpijn. Met deze fietsonderbroek geniet je van veel comfort. En met deze fietsonderbroek kun je jarenlang doen. Met alle dank aan de kwaliteit, de gebruikte materialen, de overheerlijke pasvorm en de 3D gel pads.

Voordelen

 • Opvallend gekleurde fietsonderbroek
 • Beschikt over 3D gel pads
 • Overheerlijke pasvorm
 • In zes maten verkrijgbaar (valt groot) 
beste fietsbroek tegen zadelpijn dames

4. Rogelli Ds Collant Liona (lang)

Ben je op zoek naar de beste fietsbroek tegen zadelpijn voor dames? En wil je bij voorkeur een lange fietsbroek hebben? Dan kies je het beste voor deze Rogelli fietsbroek. Deze fietsbroek is lang, beschikt over bretels en is opvallend zacht.

Bretels

Met dank aan de bretels blijft deze fietsbroek altijd perfect zitten. Met dank aan het Comfort Gel zeem heb je echt nooit meer last van zadelpijn. En met dank aan de reflecterende details val je op je fiets nóg beter op. Doordat deze fietsbroek lange pijpen heeft, is het de ideale fietsbroek voor in de winter. Ook in de zomer kun je de fietsbroek prima dragen, aangezien het materiaal ademend is. Echt een geweldige lange fietsbroek.

Voordelen:

 • Met lange pijpen
 • Met bretels voor een heerlijke pasvorm
 • Reflecterende details
 • Ideaal voor in de winter
 • Prima kwaliteit 
beste lange fietsbroek dames

5. Rogelli Lucette Tight (lang)

Geef je liever iets minder geld aan de beste lange fietsbroek voor dames uit? Dan kun je ook prima kiezen voor deze variant van Rogelli. Deze variant is goedkoper dan de hierboven genoemde variant, maar zit (uiteraard) ook heerlijk.

Beste fietsbroek voor dames zonder bretels?

De pasvorm, het materiaalgebruik en de gehele samenstelling spreken ons erg aan. Ten opzichte van de hierboven besproken fietsbroek valt de samenstelling bovendien direct op. Bij deze fietsbroek zitten namelijk géén bretels. Mocht dit je voorkeur genieten, is dit simpelweg de beste fietsbroek voor dames met lange pijpen.

Voordelen:

 • Met lange pijpen
 • Zonder bretels
 • Ultieme pasvorm
 • Beschikt over active zeem
 • Reflecterende details 
beste fietsbroek dames zonder bretels

Aandachtspunten bij een fietsbroek voor dames kopen

Is het voor jou de hoogste tijd om een nieuwe fietsbroek voor dames te kopen? Om de beste fietsbroek voor dames te kunnen vinden, zou je goed op volgende aspecten moeten letten om geen pijn van het fietsen te krijgen: 

Lang of kort: wil je het liefste een korte fietsbroek of heb je liever een lange fietsbroek? Dat is één van de eerste vragen war je goed over na moet denken.

Pasvorm en materiaalgebruik: je moet ook goed naar de pasvorm en het materiaalgebruik kijken. Kies altijd voor een fietsbroek die heerlijk zit, die van duurzame materialen vervaardigd is en die elastisch is.

Samenstelling en kleurstelling: kijk ook goed naar de samenstelling van de fietsbroek. Betreft het bijvoorbeeld een fietsonderbroek? Of betreft het een fietsbroek met lange pijpen? Dit zijn slechts twee van de vele mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Kijk hierbij overigens ook goed naar de kleurstelling en het design.

Prijskaartje: tot slot adviseren wij je om goed naar het prijskaartje te kijken. Daarbij adviseren wij je ook om te investeren in de beste fietsbroek voor dames. Door nét iets meer geld uit te geven, geniet je op de lange termijn van een prima fietsbroek.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien vind je dit ook interessant:

Bespaar Tijd, Geld & Frustratie met Gratis Tips Over Campers

>