Beste fietspomp? Een top 3 met veel ervaringen!

Door Wilco

0 reacties

Lees
tijd:
Nog

min.

Ga jij graag elke dag op jouw fiets naar werk of studie toe? Vind je het heerlijk om in jouw vrije tijd lange fietstochten te maken? Of ga je mogelijk graag met jouw fiets op vakantie? Als je regelmatig van jouw fiets gebruik maakt, is het prettig om over de juiste hulpmiddelen te beschikken. 

Als we het over één van de belangrijkste hulpmiddelen hebben, hebben we het over een fietspomp. Met een goede fietspomp houd je jouw banden altijd op de juiste druk, waardoor je bijvoorbeeld een stuk minder zwaar hoeft te trappen. Als de fietsbanden zacht zijn, moet je gewoonweg veel meer kracht zetten. 

De aanschaf van de beste fietspomp is dan ook aan te raden. Maar, wat is dan de beste elektrische fietspomp? Wat is de beste mini fietspomp? Wat is de beste fietspomp voor onderweg? En wat is de beste fietspomp met drukmeter? Dit zijn stuk voor stuk vragen die potentiële kopers zichzelf stellen. In dít artikel vind je de antwoorden op al deze vragen! 

Top 3 beste fietspompen

Wil jij jouw banden altijd op de juiste druk houden? En wil je mogelijk onderweg ook bijvoorbeeld de banden van jouw racefiets op kunnen pompen? In beide gevallen kun je niet om de beste fietspomp heen. Als wij je van een vrijblijvend advies mogen voorzien: kies voor één van de drie fietspompen die wij hieronder bespreken. Dat zijn volgens onze test namelijk de beste fietspompen van dit moment! 

1. SKS Airkompressor 12.0 (handmatig)

Wil jij een fietspomp voor thuis aanschaffen? En gaat jouw voorkeur daarbij uit naar een goede fietspomp met drukmeter? Dan kun je niet om deze variant van SKS heen. Deze fietspomp beschikt over een fijne drukmeter, heeft een prettig ontwerp en biedt enkele handige extra’s aan. 

Snel oppompen

Zo is het ideaal dat je met deze pomp vrij snel jouw banden op kunt pompen. Dit is onder meer te danken aan de lange buis; deze buis zorgt ervoor dat je het nodige volume aan lucht per slag kunt transporteren. Het oppompen van jouw banden hoeft hierdoor niet meer al te veel tijd te kosten. 

Voor alle ventielen

Verder heeft deze fietspomp een unieke kop; dankzij deze kop is deze fietspomp voor alle mogelijke ventielen geschikt. Dankzij deze kop ben je ook in staat om fietsbanden tot een maximum van 12 bar op te pompen. Op de duidelijke drukmeter kun je te allen tijde de exacte hoeveelheid lucht aflezen. Al met al een handige, fijne en betaalbare fietspomp.

Voordelen:

 • Inclusief handige en nauwkeurige drukmeter
 • Met een lange stalen buis voor een snelle pompbeurt
 • Geschikt voor alle ventielen
 • Maximale druk van 12 bar
 • Interessante prijs-kwaliteitsverhouding
beste fietspomp met drukmeter

2. Nanostorm (elektrisch)

Ben jij op zoek naar de beste fietspomp voor onderweg? Wil jij bijvoorbeeld de beste minipomp voor jouw racefiets aanschaffen? Dan kun je het beste kiezen voor deze fietspomp van NanoStorm. Zoals je op de foto al kunt zien, is dit een vrij kleine pomp. Dankzij de compacte afmetingen neem je deze pomp moeiteloos overal mee naar toe.

Ook ballen en luchtbedden

Bijkomend voordeel: je kunt ook andere voorwerpen met deze fietspomp oppompen. Zo kun je bijvoorbeeld opblaasballen en een luchtbed oppompen. Gemak dient de mens. Als je vooral jouw fietsbanden op wilt pompen, is dit echt een ideale fietspomp. Zo heeft deze beste fietspomp een spanningsmeter, krijg je vier opzetstukken geleverd en is het LCD scherm bijzonder handig. Als klap op de vuurpijl beschikt deze fietspomp ook nog over een ingebouwde ledverlichting!

Voordelen:

 • Handig voor thuis én voor onderweg
 • Met een fijn LCD display
 • Inclusief ledverlichting
 • Met vier opzetstukken geleverd
 • Prima kwaliteit 
beste elektrische fietspomp

3. EasyDo (handmatig)

Ben je op zoek naar een fietspomp waar je alle kanten mee op kunt? Dan kies je het beste voor deze fietspomp van het merk EasyDo. Dit is geen goedkope fietspomp, maar het is wel een multifunctionele fietspomp. Zo krijg je bij aanschaf bijvoorbeeld meerdere opzetstukjes geleverd; dankzij deze opzetstukjes is deze goede fietspomp voor alle ventielen geschikt.

Met drukmeter

Ook beschikt deze goede fietspomp over een handige drukmeter. Met dank aan deze drukmeter zie je precies hoeveel bar er in de banden zitten. Als je ook nog andere opblaasvoorwerpen op wilt pompen, is dat mogelijk met déze fietspomp.

Voordelen:

 • Ergonomisch en handig vormgegeven
 • Met meerdere opzetstukjes (geschikt voor alle ventielen)
 • Inclusief handige drukmeter
 • Multifunctioneel inzetbaar
goede fietspomp

Aandachtspunten bij een fietspomp kopen

Wil jij de beste fietspomp kopen? Bepaal dan eerst waar en waarvoor je de fietspomp wilt gebruiken. Wil je dit handige apparaat gebruiken voor jouw racefiets? Kies dan voor de beste fietspomp voor een racefiets. Wil je ‘m graag veelzijdig kunnen gebruiken? Kies dan voor een fietspomp die je zowel thuis als onderweg kunt gebruiken. 

Kijk sowieso goed naar de veelzijdigheid en kwaliteit van de fietspomp. Zo is het wenselijk dat de pomp een drukmeter heeft, dat de pomp stabiel staat en dat de pomp voor alle mogelijke ventielen geschikt is. Bepaal tevens voor jezelf hoeveel geld je uit wilt geven. Zolang je binnen jouw gestelde budget blijft, doe je een prima aankoop!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien vind je dit ook interessant:

Bespaar Tijd, Geld & Frustratie met Gratis Tips Over Campers

>