Beste visparaplu? Een top 3 met ervaringen!

Door Wilco

0 reacties

Lees
tijd:
Nog

min.

Vis jij door weer en wind? Maakt het jou niet uit of het 10 graden of 25 graden is? En ben je ook niet door een (flinke) regenbui tegen te houden? Dan kunnen we gerust stellen dat je een fanatieke visser bent.  

Om het vissen zo aangenaam mogelijk voor je te maken, is de aanschaf van een goede visparaplu geen verkeerd idee. Dankzij de beste visparaplu kun je ook in de regen op een aangename manier vissen. Je wordt zelf niet nat, terwijl je ook al jouw visattributen op een droge manier kunt stallen. 

Zie jij het principe van een visparaplu wel zitten? Dan is ons advies om jouw wensen op een rijtje te zetten. Het aanbod van visparaplu’s is namelijk uitgebreid te noemen. Wij hebben echter ook al een zoektocht naar de beste visparaplu achter de rug. In dít artikel laten wij je kennis maken met de uitkomsten van ons onderzoek.

Top 3 beste visparaplu’s

Wil jij graag ook in de regen op een aangename manier kunnen vissen? Dan kun je eigenlijk niet zonder een visparaplu. Onder een visparaplu zit je droog, waardoor je waarschijnlijk nóg meer plezier aan het vissen gaat beleven. Voordat het zover is, moet je wel een geschikte visparaplu uitkiezen. Ons advies is om voor één van de drie onderstaande varianten te kiezen! 

1. Cormoran

Vis jij regelmatig in de regen? Dan is deze visparaplu van Cormoran absoluut een aanrader voor je. Onder deze paraplu kun je droog zitten, terwijl je ook nog al jouw visspullen droog kunt houden. Om meerdere redenen is dít volgens ons de beste visparaplu.

Aanritsbare zijkanten

Dit is onder meer te danken aan de vormgeving. Zoals je aan de foto kunt zien, is het een vrij grote paraplu. Opvallend hierbij is dat de zijkanten afritsbaar zijn en dat er aan de zijkant raampjes zitten. Belangrijk voordeel is dat je het paneel niet per sé aan de paraplu hoeft te bevestigen. Als er bijvoorbeeld een harde wint staat, brengt dit paneel echter wel de nodige voordelen met zich mee.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Dankzij de doorsnede van 2,50 meter zit je sowieso droog. Daarbij is het ook prettig dat je van een prima kwaliteit uit kunt gaan. Voor deze kwaliteit hoef je echter niet de hoofdprijs te betalen. Ben je van plan om deze visparaplu aan te schaffen? Dan is het ook goed om te weten dat je een nylon hoes meegeleverd krijgt. In deze hoes kun je deze paraplu makkelijk vervoeren en bewaren.

Voordelen:

 • Inclusief een handig paneel voor de zijkanten
 • Doorsnede van 2,50 meter
 • In een nylon hoes geleverd
 • Prima kwaliteit
 • Geschikt voor 2 personen 
goede visparaplu

2. Capture Outdoor

Val jij tijdens het vissen liever niet al te veel op? Dan is deze camouflage visparaplu van Capture een prima aanwinst voor je. Deze paraplu is namelijk geheel in camouflage kleuren uitgevoerd.

Veelzijdig inzetbaar

Een belangrijk voordeel is de doorsnede; maar liefst 2,50 meter groot. Je kunt hierdoor eigenlijk altijd wel droog zitten, ongeacht hoe de wind staat. Fijn is ook dat de stok van deze paraplu knikbaar is. Dankzij die knik kun je de paraplu altijd op de gewenste manier neerzetten. Uiteraard is deze visparaplu ook nog in hoogte herstelbaar.

Goede kwaliteit

Bij aanschaf krijg je standaard een transporthoes geleverd. Handig voor tijdens het transport en voor het opbergen van deze beste visparaplu. Doordat Capture voor versterkte naden gezorgd heeft, geniet je bovendien van een lange levensduur.

Voordelen:

 • In hoogte verstelbaar (stok is 92 cm hoog)
 • Volledig in camouflage kleuren
 • Inclusief transporthoes geleverd
 • Doorsnede van 2,50 meter
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding 
visparaplu kopen

3. Lion Sports Treasure Bush 

Ga jij graag voor het beste van het beste? En wil je daarom eigenlijk méér dan alleen een visparaplu hebben? Dan is deze visparaplu inclusief aanritsdoek van Lion Sports interessant voor je. Dankzij dit aanritsdoek kun je ook de zijkanten van de paraplu volledig dicht maken. Als er een harde wind staat, ben je hierdoor alsnog beschermd tegen de regen.

Goed gecamoufleerd 

Deze visparaplu is volledig in camouflage kleuren uitgevoerd. De paraplu valt hierdoor niet al te veel op. Alhoewel; de doorsnede van 2,50 meter valt eigenlijk wel direct op. Door deze flinke doorsnede is deze visparaplu in ieder geval voor twee personen geschikt.

Voordelen:

 • Inclusief afritsdoek
 • Met nylon hoes geleverd
 • Doorsnede van 2,50 meter
 • In camouflage kleuren uitgevoerd 
visparaplu top 3

Aandachtspunten bij een visparaplu kopen

Ben je van plan om de beste visparaplu te kopen? Let dan goed op de volgende aspecten: 

Wel of geen aanritsdoek: met een aanritsdoek kun je ook de zijkanten van de paraplu dicht maken.

Doorsnede: kijk goed hoe groot de visparaplu is. Een doorsnede van 2,50 meter is hierbij min of meer de standaard.

Hoes: het is zeer wenselijk dat je bij aanschaf direct een hoes meegeleverd krijgt.

Kleuren: het is aan te raden om voor een visparaplu in camouflage kleuren te kiezen.

Prijs-kwaliteitsverhouding: ga altijd voor een visparaplu met versterkte naden en een goede afwerking. Durf daar ook in te investeren!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien vind je dit ook interessant:

Bespaar Tijd, Geld & Frustratie met Gratis Tips Over Campers

>