Beste kunstaas? Een top 3 met veel ervaringen!

Door Wilco

0 reacties

Lees
tijd:
Nog

min.

Vind je het heerlijk om in jouw vrije tijd te vissen? Weet je alleen nog niet het gewenste succes met jouw hengel te behalen? Dan kun je mogelijk eens naar het aas gaan kijken dat je aan jouw haakje doet. 

Meerdere experts denke eigenlijk hetzelfde over dit aas: probeer het eens met kunstaas. Met het beste kunstaas is de kans groot dat je met succes veel vissen weet te vangen. Op een duurzame manier welteverstaan, aangezien het dus om kunstaas gaat. Je vist dus niet met levende dieren, maar juist met aas dat in een fabriek gefabriceerd wordt. 

Klinkt dit bij jou als muziek in de oren? Dan raden wij je aan om dit artikel op je gemakje door te nemen. In dit artikel vind je namelijk een top 3 van het beste kunstaas van dit moment. Daarbij hebben we ook onderzoek gedaan naar het beste kunstaas voor verschillende soorten vissen! 

Top 3 beste kunstaas

Wat is nou het beste kunstaas voor snoek? Wat is het beste kunstaas voor baars? Of wat is het beste kunstaas voor zeebaars? Als je een fanatieke visser bent, zijn dit mogelijk vragen die door jouw gedachten heen schieten. Wij geven graag een antwoord op dergelijke vragen; hieronder vind je een top 3 van de beste soorten kunstaas. 

1. Brute Strength Kunst Aas Set

Wil jij voor het beste van het beste gaan? Dan hoef je wat ons betreft niet meer verder te kijken. Het kunstaas dat onder de serie ‘Brute Strength Kunst Aas Set’ valt, is in onze ogen namelijk de beste koop. Wij zijn onder meer te spreken over de veelzijdigheid van deze sets.

Verschillende kunstaas voor verschillende soorten vis

Als je voor één van deze sets kiest, krijg je namelijk meerdere stukken kunstaas geleverd. Het mooie is dat je met deze stukken kunstaas op meerdere soorten vissen kunt vissen. Stel je voor dat je voor de set van 10 stuks kiest, kun je op snoek, baars en roofvis vissen. Ideaal.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

In onze ogen is dit kunstaas ook van de gewenste kwaliteit. Je kunt hier lange tijd mee doen, terwijl je voor de sets niet eens de hoofdprijs hoeft te betalen. Zodra je dit kunstaas in jouw viskoffer hebt zitten, ga je ongetwijfeld met veel meer plezier vissen. Je vangt immers meer, terwijl je ook langdurig van dit beste kunstaas kunt genieten. 

Voordelen:

 • Je hebt de keus uit meerdere sets
 • De sets zijn voor meerdere soorten vissen geschikt
 • Prima kwaliteit
 • Gunstig geprijsd
 • Lange levensduur 
beste kunstaas snoek

2. RubberBaits Pro Rippled Soft Shad 

Vis jij graag op snoek, baars en/of snoekbaars? Dan kun je wat ons betreft het beste voor deze set van kunstaas kiezen. Deze set bestaat uit vijf verschillende stuks, waarmee je op de hierboven genoemde vissen kunt vissen.

Natuurlijk gedrag (professioneel)

Een belangrijk voordeel is het ‘gedrag’ van dit kunstaas. Als je dit kunstaas in het water gooit, heeft het kunstaas direct een ‘natuurlijk’ gedrag. De vissen hebben hierdoor echt het idee dat er een klein visje zwemt; in werkelijkheid is dit gewoon jouw kunstaas.

Veel voor weinig

Voor deze set kunstaas betaal je ook slechts enkele euro’s. Aan deze kleine investering ga je echter veel plezier beleven. In onze ogen is dit eigenlijk het beste kunstaas voor snoek in de zomer én het beste kunstaas snoek in de winter. Al met al een ideale en betaalbare set.

Voordelen:

 • Geschikt voor snoek, baars en snoekbaars
 • Set van 5 stuks
 • Prima kwaliteit
 • Natuurlijk gedrag in het water 
beste kunstaas voor snoek zomer winter

3. Albatros Mr. Catcher Deluxe 

Wil je op meerdere soorten vissen kunnen jagen? En wil je graas kunstaas met 2-delige pluggen hebben? Dan is deze set van Albatros voor jou de beste keuze. Deze set is van de gewenste kwaliteit, is behoorlijk uitgebreid en is ook nog relatief voordelig geprijsd.

5 soorten kunstaas

In deze set vind je dus 5 verschillende stuks terug. Zoals je op de foto kunt zien, hebben deze stuks allemaal 2 pluggen. Juist doordat de set 2 pluggen heeft, is de kans groot dat je een flinke hoeveelheid vissen gaat vangen. Daarbij is het ook nog prettig dat je dit kunstaas in een kunststof doosje geleverd krijgt. Al met al zijn wij ook over deze set van kunstaas erg te spreken.

Voordelen:

 • Set van vijf stuks
 • 2 pluggen per kunstaas
 • Interessant geprijsd
 • Inclusief kunststof doosje
beste kunstaas voor baars

Aandachtspunten bij kunstaas kopen

Ben je van plan om kunstaas te kopen? Bepaal dan eerst naar wat voor soort kunstaas je precies op zoek bent. Wil je bijvoorbeeld op snoek gaan vissen? Of wil je liever op baars gaan vissen? Als je eenmaal weet op welke vissoort je hoofdzakelijk wilt vissen, kun je gericht op zoek gaan naar een passende set.

Let hierbij ook goed op de hoeveelheid stuks die je meegeleverd krijgt. Kijk goed naar de samenstelling, de kleuren en de algehele vormgeving van het kunstaas. Tot slot is het advies om goed naar de prijs-kwaliteitsverhouding te kijken. Durf in ieder geval in goed kunstaas te investeren; daar heb je op termijn namelijk het meeste aan.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien vind je dit ook interessant:

Bespaar Tijd, Geld & Frustratie met Gratis Tips Over Campers

>