Beste beetmelder set? Een top 3 met ervaringen!

Door Wilco

0 reacties

Lees
tijd:
Nog

min.

Voor elke visser voelt het als een anticlimax: denken dat je beet hebt, terwijl er niks aan de hand is. Juist dit maakt het vissen ook zo leuk. Je bent namelijk continu in spanning of/wanneer er gebeten gaat worden. Als je eenmaal beet hebt, is het bovendien zaak om zo snel mogelijk te handelen. 

Maar, hoe weet je nou precies of je beet hebt? Eén van de mogelijkheden die je daarvoor hebt, is om van een beetmelder set gebruik te maken. Met een beetmelder set krijg je eigenlijk een seintje wanneer er een vis aan jouw dobber hangt. Het is vervolgens aan jou om de vis op het droge te krijgen. 

De aanschaf van de beste beetmelder set is absoluut een aanrader. Voor welke set je het beste kunt gaan, bespreken we graag in dit artikel. Hierbij laten wij je direct kennis maken met de drie beste beetmelder sets van dit moment!

Top 3 beste beetmelder sets

Klinkt het principe van een beetmelder set bij jou als muziek in de oren? Wil jij ook graag met de beste beetmelder set nóg meer plezier aan het vissen beleven? Dan doe je er verstandig aan om voor één van de onderstaande varianten te kiezen. Al deze drie varianten zijn in onze test als ‘bijzonder goed’ naar voren gekomen. 

1. Hengelsportnl  beetmelderset

Toen wij de beetmelder sets aan het testen waren, stuitten wij al snel op deze variant van Hengelsportnl. Het was voor ons toen al snel duidelijk: dit is gewoonweg de beste beetmelder set van dit moment.

Veelzijdig

Dit is onder meer aan de samenstelling van deze set te danken. In deze set vind je bijvoorbeeld een hengelsteun inclusief een beetmelder. Deze beetmelder is in staat om zowel licht als geluid te produceren. Belangrijk voordeel hierbij is dat je zelf de toon en het volume in kunt stellen.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Ook is het ideaal dat je de hoogte van de hengelsteun zelf kunt bepalen. Deze stel je in tussen een hoogte van 40 tot 65 centimeter. Voor al dit moois hoef je bovendien niet de hoofdprijs te betalen!

Voordelen:

 • In lengte verstelbaar (van 40 tot 65 centimeter)
 • Stabiele hengelsteun
 • Inclusief geluid en licht
 • Je kunt de toon naar eigen wens aanpassen
 • Je kunt het volume naar eigen wens aanpassen 
beetmelder kopen

2. Ultimate E-tension set

Ga jij het liefste voor een relatief uitgebreid beetmelder set? Dan is deze variant van het merk Ultimate voor je interessant. Zoals je op de foto al kunt zien, hebben we hierbij met echt een uitgebreide beetmelder set te maken. 

Groot bereik

Deze set is volledig waterdicht en heeft een bereik van 200 meter. Je kunt de verschillende beetmelders uit de koffer pakken en op de gewenste plek monteren. Hierbij bepaal je overigens ook volledig zelf wat het volume van de beetmelders moet zijn.

Veilig meenemen

Verder is het meegeleverde koffertje een groot voordeel. Met dank aan dit koffertje kun je de beetmelders op een gemakkelijke manier meenemen. Langs het water geniet je vervolgens direct van alle voordelen van deze beste beetmelder set.

Voordelen:

 • Bestaande uit meerdere beetmelders
 • Bereik van maar liefst 200 meter
 • In een handig koffertje geleverd
 • Volume is instelbaar 
beetmelder vissen

3. Traxis Nasty S3 set

Tot slot willen wij je ook nog kennis laten maken met deze beetmelder set. Deze set is uitgebreid, is van een prima kwaliteit en biedt enkele handige extra’s. Ook hierbij is het weer ideaal dat je de beetmelders in een handig koffertje geleverd krijgt.

Interessante prijs

Bij deze set gaat het in totaal om 3 beetmelders. Deze beetmelders zijn spatwaterdicht en zijn makkelijk te  gebruiken. Ideaal is ook dat je zelf het volume en de toonhoogte in kunt stellen. Ook het prijskaartje van deze beetmelder set is interessant!

Voordelen:

 • Interessant geprijsd
 • Bestaande uit 3 beetmelders
 • Toonhoogte instelbaar
 • Volume instelbaar
 • In een handig koffertje geleverd 
beetmelder set

Aandachtspunten bij een beetmelder set kopen

Heb jij jouw pijlen gericht op een nieuwe beetmelder set? Zet dan heel goed jouw wensen op een rijtje. Hoeveel beetmelders wil je tot jouw beschikking hebben? Hoe moeten deze beetmelders functioneren? En welke functies moeten de beetmelders bieden? Dit zijn stuk voor stuk vragen waar je goed over na moet denken. Houd uiteraard ook nog het prijskaartje van de beste beetmelder set in de gaten!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien vind je dit ook interessant:

Bespaar Tijd, Geld & Frustratie met Gratis Tips Over Campers

>