Beste skottelbraai? Een top 3 met veel ervaringen!

Door Wilco

0 reacties

Lees
tijd:
Nog

min.

Vind jij het heerlijk om op de camping allerlei lekkere maatlijden te bereiden? Dan kun je ervoor kiezen om een barbecue mee te nemen, maar je kunt ook kiezen voor een skottelbraai. Dit is eigenlijk een brander met daaronder pootjes, waarbij je op de brander een skottelpan kunt zetten. 

In deze pan kun je bijvoorbeeld aardappeltjes maken, vlees bereiden of groenten roerbakken. De mogelijkheden zijn zeer divers bij een skottelbraai; dat is dan ook terug te zien in het aanbod van skottelbraais. Je hebt de keus uit meerdere varianten, maar wat is dan de beste skottelbraai? Wij zijn voor jou op onderzoek uitgegaan! 

Daarbij richten we ons overigens op verschillende soorten skottelbraais. Zo zijn wij speciaal op zoek gegaan naar de beste kleine skottelbraai; een dergelijke skottelbraai is ideaal om mee te nemen naar de camping. Vervolgens ben je in staat om heerlijke maaltijden te bereiden! Klinkt dat bij jou als muziek in de oren? Neem het artikel op je gemakje door en ontdek wat de beste skottelbraai van dit moment is!

Top 3 beste skottelbraai

Ben je op zoek naar de beste skottelbraai? Dan heb je de keus uit vrij veel varianten. Het maken van een goed vergelijk is dan ook cruciaal, maar dat vergelijk hoef je gelukkig niet volledig zelf te maken. Wij zijn namelijk al voor jou op zoek gegaan naar de beste skottelbraai! Onze persoonlijke top 3 bespreken wij hieronder in de vorm van korte reviews! 

1. Cadac Carri Chef 2 met Folie

Als we het over de beste skottelbraai hebben, hebben we het absoluut over deze variant van Cadac. De Cadac Carri Chef 2 met Folie biedt meerdere voordelen aan, is onwijs handig in gebruik en is ook nog betaalbaar.  

Geen boter meer nodig?!

Zo is het een voordeel dat je bij aanschaf anti-aanbakfolie meegeleverd krijgt. Door dit folie in de skottelpan te leggen, hoef je nooit meer boter te gebruiken. Na het gebruik kun je het folie weer afwassen, waarna je dit moeiteloos nog een keer kunt gebruiken. 

Standaard uitgebreid

Bij aanschaf krijg je standaard een pan-drager, een skottel en een grillrooster geleverd. Dankzij deze accessoires kun je al meerdere gerechten bereiden, maar je kunt nóg meer accessoires aanschaffen. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld een pizzasteen of een paella pan. Al met al zijn de mogelijkheden van deze skottelbraai bijzonder veelzijdig. Deze skottelbraai is geschikt voor maximaal 9 personen en kun je ook in jouw eigen tuin gebruiken.

Voordelen:

 • Een vermogen van 3,7 kilowatt (je maaltijden zijn hierdoor snel klaar)
 • Inclusief een deksel met thermometer
 • Kookoppervlakte met een diameter van 48,6 centimeter
 • Stevig en fraai design
 • Makkelijk mee te nemen dankzij de opberg- en draagtas
skottelbraai kopen

2. Cadac Skottelbraai - basic

Het mag duidelijk zijn; wij zijn fan van het merk Cadac. Ook deze geweldige skottelbraai is namelijk door dit hoogwaardige merk geleverd. In tegenstelling tot de hierboven genoemde variant is deze skottelbraai een stuk ‘simpeler’, waardoor deze variant ook een stuk voordeliger is. 

Simpel uitgevoerd

Met deze beste skottelbraai kun je voor 9 personen tegelijkertijd kopen. Je geniet hierbij van een meegeleverde platte pan waarin je tal van gerechten kunt bereiden. Door extra accessoires aan te schaffen, kun je bovendien de mogelijkheden verder uitbreiden.  

Minimale gewicht

Ondertussen neem je deze skottelbraai overal moeiteloos mee naar toe; dat is te danken aan het minieme gewicht en de handige draagtas. Net zoals de hierboven genoemde variant heeft deze variant een kookoppervlakte met een diameter van 48,6 centimeter.

Voordelen:

 • Geleverd inclusief een stevig onderstel
 • Gewicht van slechts 6 kilogram
 • Gunstig geprijsd
 • Simpele bediening
skottelbraai aanbieding

3. Cadac Safari Chef 2 Lite - compact

Het wordt wellicht wat eentonig, maar ook voor plek 3 hebben wij gekozen voor een skottelbraai van het merk Cadac. Deze variant is compact uitgevoerd, is gunstig geprijsd en biedt veel mogelijkheden. 

Behoorlijk uitgebreid

Zo krijg je bij deze beste skottelbraai standaard meerdere accessoires meegeleverd. Een pan-drager, een grillrooster en een pan met deksel. Dankzij deze pan kun je allerlei gerechten bereiden, waarbij je met de deksel zelfs een barbecue na kunt bootsen.  

Licht en compact

Het belangrijkste voordeel is toch wel te vinden in de compactheid van dit apparaat. Dit apparaat heeft een diameter van slechts 28 centimeter, weegt slechts 3,6 kilo en is dus onwijs makkelijk mee te nemen. Daarbij moet je wel rekening met het volgende houden: deze skottelbraai is geschikt voor maximaal 3 personen. 

Voordelen:

 • Compact vormgegeven en dus perfect mee te nemen
 • Licht van gewicht
 • Simpele bediening
 • Stevig onderstel
 • Inclusief een veelzijdige deksel
kleine skottelbraai

Aandachtspunten bij een skottelbraai kopen

Wil jij een skottelbraai kopen? Dat snappen wij maar al te goed! Een skottelbraai is namelijk ideaal voor op de camping. Je maakt op een makkelijke manier heerlijke gerechten klaar, terwijl je ook nog van het buitenleven geniet. Wat wens je nog meer?

Voordat je de beste braai kunt kopen, raden wij je aan om een goed vergelijk te maken. Let daarbij ook goed op een skottelbraai aanbieding; daarmee kun je vrij veel geld besparen. Wij wensen je graag alvast veel plezier met jouw nieuwe skottelbraai!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien vind je dit ook interessant:

Bespaar Tijd, Geld & Frustratie met Gratis Tips Over Campers

>