Beste wandelsokken? Een fijne top 3 met veel ervaringen!

Door Wilco

0 reacties

Lees
tijd:
Nog

min.

Vind je het heerlijk om lange stukken te wandelen? Dan heb je wellicht al eens gemerkt dat je hierdoor last van blaren kunt krijgen. De vorming van blaren kan komen door bijvoorbeeld verkeerde schoenen, door verkeerde sokken of door een combinatie van factoren. Met andere woorden: het aanschaffen van de beste wandelsokken is absoluut aan te raden.

Ook als je niet super veel of lang wandelt, kunnen de beste wandelsokken van pas komen. Dit is bijvoorbeeld het geval als je relatief gevoelige voeten hebt. Jouw relatief gevoelige voeten moet je goed beschermen; dát doe je met behulp van goede wandelsokken.

Speciaal voor jou zijn wij op zoek gegaan naar de beste wandelsokken. Hierbij hebben wij ons gericht op speciale sokken voor heren én op speciale sokken voor heren. Ook hebben wij gekeken naar de beste wandelsokken tegen blaren. Neem de onderstaande reviews door en schaf direct de gewenste wandelsokken aan.

Top 3 beste wandelsokken

Staat het voor jou als een paal boven water? Ga jij nieuwe wandelsokken kopen? Dan ben je in dit artikel aan het juiste adres. Wij hebben namelijk het uitgebreide aanbod reeds aan een strenge keuring onderworpen. Uiteindelijk zijn er – op basis van onze test – enkele sokken als ‘beste koop’ naar boven komen drijven. Over deze beste varianten lees je hieronder meer!

1. Falke TK2 Cool heren

Ben jij op zoek naar de beste wandelsokken voor heren? Dan kun je niet om de TK2 cool varianten van Falke heen. Deze serie van Falke is niet alleen hoogwaardig, maar is ook nog eens uitgebreid. Je vindt tal van soorten wandelsokken, waardoor je altijd de geschikte varianten aan kunt schaffen.

Comfortabele materialen

Belangrijk voordeel: de sokken van Falke zijn van de juiste materialen vervaardigd. Je kunt hierbij denken aan polyamide, elastaan, polyester en polypropyleen. Al deze materialen zorgen voor veel comfort, voor het voorkomen van blaren en voor een aangename pasvorm.

Veel maten beschikbaar

Qua kleuren heb je niet heel veel keuze in deze serie van Falke. Je kunt eigenlijk alleen maar voor blauw of voor zwart kiezen. Gelukkig heb je wél de keus uit meerdere maten. Ongeacht welke schoenmaat je hebt, kun je in het aanbod van Falke de gewenste sokken vinden!

Voordelen:

 • Een divers aanbod
 • Geweldige kwaliteit
 • Van de juiste materialen vervaardigd
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
goede wandelsokken

2. Falke TK2 Cool dames

Zo, je hebt hierboven kennis kunnen maken met de meest geschikte wandelsokken voor heren. Het is nu de hoogste tijd om te kijken naar de beste wandelsokken voor dames; in onze ogen kun je daarbij het beste kiezen voor deze varianten van Falke.

Gewenste kwaliteit

Ja, dit is precies dezelfde variant als de hierboven genoemde sokken voor heren. Ook deze sokken zijn van de gewenste kwaliteit, zitten heerlijk en zijn van de juiste materialen vervaardigd. Falke heeft gekozen voor materialen zoals polyester, polyamide en polypropyleen. Juist dankzij deze materialen geniet je van een ideale pasvorm en van veel comfort.

Meerdere maten en kleuren 

Opvallend is dat dames wél voor gekleurde sokken bij Falke kunnen kiezen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om roze sokken aan te schaffen. Je kunt echter ook kiezen voor meer basic kleuren, zoals zwart of blauw. Ongeacht voor welke kleur je kiest, heb je de keus uit meerdere maten. Je kunt dus altijd de perfecte kleur en maat vinden.

Voordelen:

 • Diverse kleuren verkrijgbaar
 • Geweldige kwaliteit
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 • Vervaardigd van de juiste materialen
beste wandelsokken dames

3. Stapp Yellow Koele Naadloze Wandelsokken (unisex)

Wil jij graag de beste wandelsokken aanschaffen? En wil je graag direct meerdere sokken tot je beschikking hebben? Dan kun je het beste kiezen voor deze sokken van het merk Stapp. Je krijgt hierbij namelijk niet één paar wandelsokken, maar in totaal zes paar wandelsokken. Kijk, daar kun je lange tijd mee vooruit.

Warme wandelsokken

Het merk Stapp heeft bij deze sokken voor katoen gekozen. De sokken zitten hierdoor heerlijk warm, maar kunnen na verloop van tijd wel gaan zweten. Neemt niet weg dat je van ongekend veel comfort en een heerlijke pasvorm geniet. Ook dat is te danken aan de materiaalkeuze; katoen is namelijk heerlijk zacht.

Waterdicht

Vind je het lekker om tijdens een regenbui te wandelen? Of kom je regelmatig op onbegaanbare gebieden? Ook in dergelijke situaties komen deze sokken prima van pas. Deze sokken zijn namelijk waterdicht en zorgen dus voor droge voetjes!

Beste unisex wandelsokken

Iets wat wij ook super vinden, is dat dit unisex sokken zijn. Zowel mannen als vrouwen kunnen deze sokken dus – tot grote tevredenheid – dragen. Dit komt onder meer door de kleurstelling; zwart met grijs. Ook het feit dat je uit drie verschillende maten kunt kiezen, zorgt ervoor dat de sokken voor zowel dames als voor heren geschikt. Al met al zijn dit de beste unisex wandelsokken. Verder is het geweldig dat je direct 6 paar sokken geleverd krijgt!

Voordelen:

 • Een set van 6 paar wandelsokken
 • Geschikt voor zowel dames als voor heren
 • Gunstig geprijsd
 • Verkrijgbaar in vier verschillende maten
 • Nooit meer last van natte voeten
beste wandelsokken heren

Aandachtspunten bij wandelsokken kopen

Heb jij jouw pijlen gericht op de beste wandelsokken? Dan is het een kwestie van vergelijken, vergelijken en nog eens vergelijken. Het aanbod is namelijk behoorlijk divers, waardoor je ook goed jouw wensen op een rijtje moet zetten. Wij hebben enkele handige tips voor je op een rijtje gezet voor tijdens jouw zoektocht naar dit kledingstuk voor de voet:

Bepaal jouw wensen. Allereerst moet je na gaan denken over jouw wensen. Moeten de wandelsokken bijvoorbeeld warm zitten, voor droge voeten zorgen of jouw voeten beschermen tegen blaren? Je hebt de keus uit meerdere soorten wandelsokken, dus denk hier heel goed over na.

Kijk goed naar de kleurstelling. Wil je het liefste opvallend gekleurde wandelsokken hebben? Of ga je voor een minder opvallend kleurtje? De keuze is aan jou.

Kijk goed naar de maat. Ook moet je goed naar de maat van de wandelsokken kijken. Ongeacht of je grote- of kleine voeten hebt, kun je altijd wel geschikte wandelsokken vinden. 

Kijk goed naar het materiaal. In een ideale wereld zijn wandelsokken van polyester, polypropyleen, katoen of elastaan vervaardigd. Check goed van welke materialen de beste wandelsokken prima gemaakt zijn!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien vind je dit ook interessant:

Bespaar Tijd, Geld & Frustratie met Gratis Tips Over Campers

>