Beste muts? Een warme top 3 met ervaringen!

Door Wilco

0 reacties

Lees
tijd:
Nog

min.

Heb jij tijdens de winter ook met enige regelmaat koude oren? En krijg je daar letterlijk en figuurlijk de rillingen van? Dan is het de hoogste tijd om in actie te komen. Door een goede muts te dragen, weet je jouw oren namelijk heel warm te houden. Dit is niet alleen prettig voor je oren, maar ook voor jouw gemoedstoestand. 

Als je een nieuwe muts aan wilt schaffen, kom je al snel een divers en uitgebreid aanbod tegen. Juist doordat het aanbod zo uitgebreid is, is het niet altijd even makkelijk om nieuwe handschoenen uit te kiezen. Gelukkig helpen wij je een handje! 

Wij zijn namelijk speciaal voor jou op zoek gegaan naar de beste muts. Na ons uitgebreide onderzoek hebben wij de drie beste varianten van dit moment aan kunnen wijzen. Daarbij hebben wij ons uiteraard gericht op mutsen voor heren, voor dames én voor kinderen!

Top 3 beste mutsen

Voor welke muts kun jij het beste kiezen? Dat is volledig aan jou; wil je bijvoorbeeld een normale muts kopen? Wil je een beanie kopen? Of wil je een wintermuts kopen? Jij bent de enige die deze keuze voor jezelf kan gaan maken. Feit is dat je veel keuze hebt én dat de aanschaf van een goede muts altijd aan te raden is. Hieronder kun je in ieder geval kennis maken met de beste mutsen van dit moment. Neem de korte reviews op je gemakje door en schaf direct de gewenste muts aan. 

1. Beechfield Basic Winter Muts (dames en heren)

Ben je op zoek naar de beste muts van dit moment? En wil jij graag zowel een warme muts als een stijlvolle muts hebben? Dan kun je niet om de mutsen uit de Beechfield Basic serie heen. Deze mutsen zien er stuk voor stuk tof uit, bieden de gewenste warmte en zijn ook nog eens interessante geprijsd. 

Stijlvol en zacht

Het merk Beechfield heeft overduidelijk voor stijlvolle en zachte mutsen gekozen. Dit is te zien aan de uitstraling, maar ook aan de gebruikte materialen. Beechfield heeft namelijk voor mutsen van 100% acryl gekozen; dit is erg prettig materiaal. Zo is acryl zacht en blijft acryl ook langdurig in de gewenste vorm. Met deze mutsen geniet je dus ook van een lange levensduur. 

Veel soorten in deze serie

Bijkomend voordeel is dat je uit veel soorten mutsen kunt kiezen. Er zijn speciale mutsen voor dames, maar ook voor heren. Tevens kun je kiezen voor uniseks mutsen. Dit uitgebreide aanbod is grotendeels te danken aan de kleurstellingen; Beechfield heeft bewust voor allerlei soorten mutsen gekozen. Een prima keuze wat ons betreft.

Voordelen:

 • Vervaardigd van 100% acryl
 • Zeer scherp geprijsd
 • Echt een heel tof en stijlvol design
 • In veel kleuren verkrijgbaar
 • Voor zowel dames als voor heren geschikt 
muts kopen

2. Barts Kamikaze (dames en heren)

Ga je binnenkort naar Lapland of naar een ander koud land? Dan kun je mogelijk het beste voor een Barts Kamikaze muts kiezen. Dit zijn mutsen die je eigenlijk normaal alleen in Rusland en vergelijkbare landen aantreft. De mutsen zijn namelijk van bont in combinatie met stof/polyester. 

Binnenzijde zachte nep bont

Doordat de binnenkant van bont vervaardigd is, blijven jouw oren heerlijk koud. Dit geldt niet alleen voor jouw oren, maar ook voor jouw voorhoofd. Het merk Barts heeft namelijk ook bij het voorhoofd gekozen voor een bonten opzetstuk. Overigens betreft het hier nep bont; Barts hecht namelijk veel belang aan het welzijn van dieren. 

Ook voor wintersport

Overigens is deze muts ook geschikt voor tijdens de wintersport. Zodra je de muts opzet, geniet je in ieder geval van een heerlijke pasvorm en veel comfort. Je weet op voorhand sowieso zeker dat jouw oren heerlijk warm blijven. Tevens geniet je van een toffe uitstraling van de muts!

Voordelen:

 • Qua uitstraling een unieke muts
 • Zit heerlijk en warm
 • Naar wens te verstellen
 • In meerdere kleuren verkrijgbaar 
wintermuts kopen

3. Barts Wilbert Turnup (heren)

Gaat jouw voorkeur uit naar een Beanie? Dan kun je eigenlijk maar één juiste keuze maken; een beanie/muts uit de Wilbert Turnup serie van Barts. Deze mutsen zien er stijlvol uit, zitten heerlijk en zijn van zacht materiaal vervaardigd. Belangrijkste voordeel is dat deze mutsen jouw hoofd en oren echt heerlijk warm houden. 

Verschillende kleurenkeuze

Deze mutsen van Barts zijn alleen voor heren geschikt. Gelukkig kun je als man zijnde uit drie kleuren kiezen; je kunt dus altijd een muts aanschaffen die volledig aan jouw wensen voldoet.

Bijkomend voordeel is de omgeslagen rand; deze rand kun je geheel naar wens ‘verstellen’. Juist dankzij deze rand geniet je van een stijlvolle, warme en aangename muts. Een muts met heel veel comfort, een toffe uitstraling en een prima kwaliteit. Wat wens je nog meer?

Voordelen:

 • Hele toffe uitstraling
 • In drie kleuren verkrijgbaar
 • Zeer zacht
 • Super pasvorm 
beanie kopen

Aandachtspunten bij een beanie of muts kopen

De zoektocht naar de beste muts is een uitgebreide zoektocht. Zet daarom eerst jouw wensen voor dit kledingstuk op een rijtje en ga vervolgens op zoek. Bekijk goed van welk materiaal de muts vervaardigd is, de kleur van de muts en de algehele afwerking van de muts. Daarnaast willen wij je ook adviseren om altijd te kiezen voor een muts van een goed merk, zoals Barts of Beechfield.

Wil je enkele jaren kunnen genieten van de beste muts? Dan moet je bij voorkeur enig geld aan de beste muts uitgeven. Voor kwaliteit moet je nu eenmaal betalen. Daarnaast hebben de duurdere mutsen vaak ook een aangenamere pasvorm en een betere afwerking. Van de aanschaf van een goede muts ga je in ieder geval geen spijt krijgen!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien vind je dit ook interessant:

Bespaar Tijd, Geld & Frustratie met Gratis Tips Over Campers

>