Beste lange fietsbroek? Een top 3 met veel ervaringen!

Door Wilco

0 reacties

Lees
tijd:
Nog

min.

Fiets je graag in de winter? Dan ben je wellicht op dit moment op zoek naar de beste winter wielerbroek. Zo’n wielerbroek komt met name in de winter goed van pas, maar mogelijk ook nog in het voor- en najaar. De aanschaf van een goede winter wielerbroek is volgens ons dan ook aan te raden. 

Maar – voor welke winter wielerbroek kan je nou het beste kiezen? Wij adviseren je vooral een lange fietsbroek. Met de beste lange fietsbroek houd je je benen lekker warm, waardoor het fietsen in koude omstandigheden een stuk aangenamer zit. 

Tevens is het een feit dat een dergelijke broek fijn zit. Dat is althans het geval als je voor één van onderstaande fietsbroeken kiest. De fietsbroeken die wij hieronder bespreken, zorgen absoluut voor veel fietscomfort in de koude(re) maanden.

Top 3 beste lange fietsbroeken

Heb jij je pijlen op een lange fietsbroek gericht? Zet dan eerst je wensen goed op een rijtje. Waar ben je precies naar op zoek? Hoeveel geld wil je ongeveer uitgeven? En welke eisen stel je zelf aan de lange fietsbroek? Op basis van de antwoorden op deze vragen kan je gericht op zoek gaan naar de beste lange fietsbroek. Wij adviseren je hierbij om voor een van de onderstaande varianten te kiezen. 

1. Rogelli Collant Tavon (heren)

Ben je op zoek naar de beste lange fietsbroek voor heren? Dan kan je niet om deze variant van Rogelli heen. Deze lange fietsbroek zit uitermate comfortabel, ziet er fraai uit en biedt enkele handige extra’s.

Blijft goed zitten

Zo vinden wij het ideaal dat deze broek altijd lekker blijft zitten. Dit is onder meer te danken aan de bretels en aan de siliconen strip aan de onderzijde van de pijpen. Tevens is het fijn dat de gebruikte stof zowel ademend als isolerend is. 

Goed zichtbaar

Met dank aan de reflecterende details val je in het donker nog beter op. Wel zo wenselijk, aangezien het in de wintermaanden uiteraard erg donker is. Met dank aan het zeem geniet je hoe dan ook van het gewenste comfort. Zelfs als je behoorlijke lange fietstochten in de kou maakt, sluit déze lange fietsbroek volledig op je wensen aan!

Voordelen:

 • Ademend én isolerend
 • Comfortabele pasvorm
 • Inclusief zeem
 • Met bretels en siliconen strip bij de enkels
 • Voorzien van reflecterende details 
beste lange fietsbroek heren

2. Rogelli Lucette Tight (dames)

Ben je op zoek naar de beste lange fietsbroek voor dames? Dan kan je het beste voor deze fietsbroek van het merk Rogelli kiezen. Deze fietsbroek is speciaal voor dames ontwikkeld, zit uitermate comfortabel en is voorzien van zeem. Met dank aan deze zeem weet je absoluut de vervelende zadelpijn te voorkomen.

Zonder bretels

Ook blijft deze fietsbroek heel fijn zitten. Deze lange fietsbroek heeft geen bretels, maar heeft wel siliconen strips bij de onderzijde van de pijpen. Deze siliconen strips zorgen ervoor dat de broek niet omhoog kruipt of iets dergelijks. Met dank aan de reflecterende accenten val je altijd en overal goed op.

Voordelen:

 • Perfecte pasvorm voor dames
 • Volledig in het zwart uitgevoerd
 • In vijf maten te verkrijgen (valt klein)
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 • Inclusief siliconen strips en reflecterende details
 • Inclusief zeem 
beste lange fietsbroek dames

3. Rogelli Essential Bibtight (dames en heren)

Voor zowel heren als dames kunnen wij ook déze fietsbroek van Rogelli aanraden. Deze fietsbroek is in meerdere varianten en maten te verkrijgen. Ongeacht of je een man/vrouw bent, kan je prima voor deze lange fietsbroek kiezen.

Beste winter wielerbroek?

Deze fietsbroek is voor in de winter ideaal. Dit is te danken aan de gebruikte materialen, aan de lange pijpen, aan de bretels en aan de dubbele stoflaag op de knieën. Bij het samenstellen van deze broek heeft Rogelli, wat ons betreft, alles perfect gedaan.

Ideale pasvorm

De comfort gel zeem, de dynatherm flex stof en de bretels zorgen voor een ideale pasvorm. In de winter zorgt deze fietsbroek voor de gewenste isolatie, maar de broek is ook nog eens ademend. Juist dáárdoor geniet je in de winter van de perfecte fietsomstandigheden, met alle dank aan deze broek.

Voordelen:

 • Voor zowel dames als heren geschikt
 • Inclusief bretels
 • Perfecte pasvorm
 • In meerdere maten te verkrijgen
 • Dubbele stoflaag op de knieën
 • Zowel isolerend als ademend 
beste winter wielerbroek

Aandachtspunten bij een lange fietsbroek kopen

Gaat je voorkeur uit naar een lange fietsbroek? Dan kan je het beste voor één van bovenstaande varianten kiezen. Wat voor jou de beste lange fietsbroek is, hangt vooral van je voorkeuren af. Kijk bij het vergelijken van de fietsbroeken in ieder geval goed naar onderstaande vragen: 

Voor wie ben je precies op zoek naar een nieuwe lange fietsbroek? Zoek je een fietsbroek voor dames of voor heren? Kijk hierbij ook direct naar de geschikte maat.

Wil je een lange fietsbroek met of zonder zeem? De lange fietsbroeken worden zowel met als zonder zeem geleverd.

Wil je een broek met bretels? Als je voor een lange fietsbroek met bretels kiest, zit deze fietsbroek uitermate comfortabel.

Hoeveel geld wil je aan je nieuwe lange fietsbroek uitgeven? Voor de beste lange fietsbroek hoef je niet overdreven veel geld te betalen. Als je voor één van bovenstaande fietsbroeken kiest, geniet je van een prima prijs-kwaliteitsverhouding!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien vind je dit ook interessant:

Bespaar Tijd, Geld & Frustratie met Gratis Tips Over Campers

>